Apple lanserer ny iPod nano og iPod touch

Apple lanserer ny iPod nano og iPod touch

Apple lanserte i dag som forventet en ny iPod nano og ny iPod touch. De nye iPodene var tilnærmet identiske med hva som ble avslørt i forkant av dagens lansering. iPod nano har vendt tilbake til et smalere design enn tidligere, mens iPod touch har fulgt sin storebor og nå ligner på en tynnere iPhone.

iPod nano 4G

Fjerde generasjon av iPod nano vender nå tilbake til sitt "gamle jeg" med en slankere og mer avlang form enn dagens modell. I tillegg til det avlange designet så har iPod nano blitt tynnere og har som iPhone 3G fått et avrundet design som fungerer godt i bukselomma. Nanoen har også fått en akselerasjonssensor på lik linje som iPhone og iPod touch og denne brukes blant annet til å sette nanoen i "Cover flow" modus samt aktivere shuffle-funksjonen.

iPod nano 4G leveres i to modeller, 8GB og 16GB. Begge modellene kan fåes i hele åtte forskjellige farger og gir omtrentlig 24 timers batterilevetid (musikk). Prisen har også blitt redusert og iPod nano 8GB koster nå NOK 1090,- og 16GB har fått prisen NOK 1499,- inklusiv moms.

iPod touch

Apple oppdaterte også sin populære iPod touch-modell og utseendemessig ligner dette produktet nå veldig på iPhone 3G. Borte er de skarpe kantene og inn kommer avrundede hjørner. iPod touch har nå i følge Apple hele 36 timers batterilevetid (musikk) og kan vise film og video i 6 timer.

Den største nyheten for mange var nok allikevel at Apple nå tar samarbeidet med Nike enda lengre ved å inkludere støtte for Nike+ direkte i iPod touch. Både sensor og programvare er innebygd i alle iPod touch.

iPod touch leveres i en 8GB, 16GB og 32GB versjon fra og med i dag. Prisene på iPod touch har også blitt redusert og 8GB-modellen koster nå 1790,-, 16GB 2290,-
og 32GB 2990,-

iPod touch

Gromit

Spennende funksjoner på iPhone meg opp i et spesielt sted.
Blir jailbreak på 2.1 med Swirly nå :) Det er bra sånn sett at de gutta faktisk fortjener kronene sine!

alexo89

Til dere som skal kjøpe APPLE-IN-EAR hedset.
de passer KUN til:
Compatibility Information

The remote and mic are supported only by iPod nano (4th generation), iPod classic (120GB), and iPod touch (2nd generation). Audio is supported by all iPod models.

Altså dette fungerer ikke til iPhone :( ble lei meg no, trenger gode propper til musikk

larsh

visst de kutter ut den helt lilla og setter den blå helt til slutt så har vi de gode gamle fargene i applelogoen :) applestore ser så mye mer fargerik ut nå syns jeg. herlig.

krøllkrøllesen

Heey! Datarock!

nasty0ne

retard.
The remote and mic, bare iPod nano.
Audio supported by all iPods!

Da har du de gode proppene til musikk, bare mic og fjernkontroll som ikke funker.

alexo89

Hvordan vet du dette??

At mic og lyd fungerer på iphone?

Haplo

Denne sidebaren er litt av et salgtriks :) Nå er det lett å bruke penger nå

Kyllingmannen

Apropos Datarock: I videoen som viser fram nye nano på apple.com, browses det fram til Datarock-albumet, og det spilles en sang :P

alexo89

Noen som har noe greie på om Øreproppene vil fungere på iPhone til å kun høre på musikk?

Downhill

Noen som vet hvor lang tid det tar før vi får kjøpt disse i Norge?

fredarn

Apple In-Ear funker selfølgelig fint med iPhone. Jeg har selv Apple In-Ear hodetelefoner og de funker fint med min iPhone 1. gen.

alexo89

Fredarn. er ikke snakk om det. er snakk om at de ikke passer ingen av iPhonene, kin ipodene :(

Trulsdd

Fett med nye iPods!

-----------
Se www.eplebit.no for alt innen Apple!

fredarn

okey, og jeg hadde ikke fått med meg at det var lansert ny type heller så samma..

Truben

Går det ikke an å få Nike+ støtte i 1G ipod touch? de har vel de samme sensorene?

haartufs

Er den "nano-chromatic"-overskriften en veldig innfløkt spøk, eller fant designerne os Apple plutselig ut at wordart er det beste verktøyet for å designe overskrifter?