Gjør iPhonen din om til en spillemaskin

Det er ingen tvil om at iPhonen har et potensiale som spillplattform, men den største utfordringen er definitivt kontrollen på spillet. Med touch er det vanskelig å styre så presist som man må gjør med mange spill og alle som har prøvd Super Monkey Ball vet at det lett kan bli vanskelig å kun forholde seg til akselerasjonssensoren. Nå ser det ut til at denne tiden er forbi ettersom et relativt troverdig rykte hevder at vi snart får se dedikerte spillekontroller til iPhonen.

Spillkontroll til iPhoneNettstedet Toucharcade har fått hendene i markedsføringsmateriale for det som ser ut til å være en kommende spillekontroll til iPhone fra utstyrsleverandøren Belkin.

JoyPod ser ut som en helt vanlig spillkontroll og den eneste forskjellen er at man kan plassere sin iPhone i midten. Kontrollen skal ha 8 knapper, lyd ut og tar strøm direkte fra iPhonen.

Belkins JoyPod skal i følge Toucharcade ha støtte for Apples App Store og at denne støtten er bygd rett inn i Apples iPhone SDK. Stemmer denne informasjonen betyr det at utviklere kan lage programvare som fungerer med Belkins JoyPod.

Les mer om Belkin sin JoyPod hos Toucharcade

iEven

Stiili!
Dette kommer til å bli mye bedre enn å bare bruke accelratoren, selv om den også fungerer ganske greit.

dozern7

dozern7:D
men kommer det til å funke på touch også, tror dere?

sas

Dette er desverre bekreftet å være falskt.. :/