Asphalt Elite - det tøffeste bilspillet til iPhone?

Asphalt Elite

Apples iPhone ser ut til å bli en svært så god spillplattform og det ene gode spillet etter det andre har blitt lansert. Segas sjef var ute tidligere i år og uttalte at iPhonen var en like kraftig spillemaskin som Dreamcast og spillene til iPhonen begynner nå å utnytte potensialet mer enn tidligere. Spillet Asphalt 4 Elite Racing fra Gameloft lover deg den beste 3D-grafikken på iPhone så langt

Det har ikke vært noen stor mangel på bilspill til iPhone og med morsomme spill som Crash Bandicot og Cro-Mag Rally har vi blitt relativt godt vant. Det velkjente spillselskapet Gameloft har nå hevet seg på iPhone-bølgen og har lansert det de hevder er det tøffeste og beste bilspillet til iPhone.

Asphalt 4 Elite Racing er et 3D arkadebilspill i samme bane som det velkjente Ridge Racer. Du kan velge mellom over 28 forskjellige biler, deriblant Ferrari, Bugatti og Corvette. Løpene foregår på 9 forskjellige baner i New York, Dubai, Shanghai og Paris. Spillet styres med akselerasjonsmåleren i telefonen.

Asphalt 4 Elite Racing koster 55 kroner i App Store. Den gjennomsnittlige tilbakmeldingen på spillet i iTunes er svært god og planlegger du å kjøpe et iTunes-spill så er dette spille du bør kjøpe.

Asphalt Elite til iPhone

Einstein

Kan anbefales!

Hadde litt trøbbel i begynnelsen siden det krasjet gjentatte ganger etter videointroen. Etter å ha restartet iPhonen starter det opp slik det skal og jeg har ikke hatt problemer siden.

Svært god grafikk til en telefon å være. Multiplayer over WLAN er en stor bonus!

Asphalt Elite 4 gir deg mye action & moro!

kajac2

Selv PlayStation 1 har bedre grafikk, men jeg må si at det ser morsomt ut. Som bilspillfan synes jeg iPhone har mye godt å by på, spesiellt når Need for speed kommer senere i år.

Markus1

Anbefales!

Spillet krasjer nå og da (skjermen går plutselig i svart), men spillet i seg selv er råkult!

Stort pluss med mulighet for multiplayer!

nestenbest

dette spillet kunne etter min mening lett vært mye bedre. to ting som virkelig suger med spillet er kjørefølelsen/ kjøregenskapene og lyden (bremselyden er for eksemepel helt sinnsyk). tar bort mye av min glede med spillet, dessverre, spesielt siden dette absolutt kunne vært gjort noe med!

inntil videre er det spill som backgammon og labyrinth som fungerer best på iphone imho. og jeg liker egentlig bilspill best ellers..