Ny iPod nano og iTunes?

Kevin Rose, günderen av nettstedet Digg.com, hevder i ett blogginnlegg og podcast at han sitter på informasjon om neste generasjons iPod nano. I følge Kevin vil Apple slippe en oppdatert iPod nano i løpet av 2-3 uker. I tillegg vil også iTunes og andre iPod-modeller få en oppdatering.

Ny iPod nano?

I følge Kevin Rose skal Apple oppdatere hele iPod-serien og iPod nano vil få de største oppdateringene. Den nye iPod nano vil få en komplett designendring jamfør bildet over. iPod touch og iPod classic vil se mindre endringer, men prisene på alle iPod-modellene vil reduseres betydelig for å gjøre prisforskjellen mellom iPod og iPhone mer normal.

Kevin Rose sier også at Apple planlegger å lansere iTunes 8, en helt ny og oppdatert utgave av iTunes med flere forbedringer og nye funksjoner. Den mye omtalte 2.1 oppdateringen til iPhone vil også finne veien ut til forbrukerne på samme tidspunkt. Alt skal i følge Kevin være klart i løpet av et par uker.

MacRumors mener at ryktene er relativt troverdige. Kevin Rose har ved tidligere anledninger hatt flere korrekte rykter og sitter ofte på informasjon som stemmer, men han har også tatt helt fullstendig feil i flere tilfeller. Om dette er informasjon som er holdbar eller ikke gjenstår å se.

Dr.Pepper

He-he…! Han tok hvertfall fullstendig feil da han påstod at iPhone skulle komme med utskyvbart tastatur, og var det ikke med 2 sett med batterier også?
Gleder meg uansett til høsten, blir vel en ny macbook, om ikke en macbook air på meg snart.

Sebbai

Jeg tror i hvertfall at iPod Nano vil få større skjerm, men vil ikke bli billigere. Og jeg håper på en ny Macbook Air :D

RolfA

Får håpe Kevin Rose har rett - begynner å bli lenge siden siste oppdatering av Nanoen. Personlig har jeg faktisk to versjoner av iPod Nano 8 GB. Den siste versjon har dessverre vært en tur gjennom vaskemaskin og kom ikke særlig godt fra det :-(

Jeg liker Nanoen svært godt - passer utmerket til å ha med på trening. Men det er begrenset hvor mange ganger jeg orker å kjøpe en spiller med samme kapasitet.

andreasbk

Den på bildet var jo dødsstygg!!

AllFather

Den der ligner på mp3spillerene til sandisk, de de hadde i 2004-2005.

Er det styggeste Apple noengang har laget hvis det der er et ekte produkt.

http://iphoneowner.org - http://skjermskudd.com

MasterFlx

Dette med nano oppdateringen tror jeg ikke noe på. apple går jo skjeldent tilbake til noe som de designmessig har vært inne på før...

peckinpah

Ipoder i forskjellige farger var jo en idé som ble vraket for så å bli reintrodusert by popular demand. I synes de nåværende nano'ene er ganske stygge i grunn. Likte den avlange formen jeg.

ipodtouch

Gleder meg til å se den nye iTunes 8 hvis den kommer:) Er spent på hva de kommer til å legge til av funksjoner o.l

iPuNx

Tviler sterkt på at det på bildet er den nye ipod nanoen,
man ser tydelig at den er inspirert av macbook air
noe som er flott tenkt i og med at nano er den "lettere" og
mer portable versjonen av ipod, men nano har et deilig design
som den er og gir allerede et sånt inntrykk uten å etterligne
mabook air.

Om nano skal redesignes ville det vært et sjakktrekk (og et godt et også)
å lage en nano touch. Og siden flash minne har blitt såpass billig er det
faktisk delvis reelt. Eller?

kajac2

Applefolk er rare. I fjor kom det et ryktebilde av en ny iPod Nano. Alle her inne mente spilleren var utrolig stygg og ville bety kroken i veggen for iPod. Det viste seg i midlertid at ryktebildet var ekte. Etter dette var bekreftet, endret alle de hatende mening og mente det var en design-genistrek uten sidestykke.
Er ikke det underlig?
Det vil skje igjen, kanskje denne gangen?

Bri

Buet skjerm er jo genialt. Da blir det umulig å se video uten å få reflekser på skjermen.
Tror Rose er ute med en liten bløff her :)

alltid-mac.blog...

ipod touch får gps. Macbookene får ny batteritype, 40/100 gb flashramdisk, gps og skriftgjenkjenning på musepadden. Skriv med fingeren! Eller?

iPuNx

Noen folk e rare. De har det for seg at man tenker og mener akkurat de samme tingene
som mennesker man kan sammenlignes med.

Hvor fikk du det med skriftgjennkjenning fra?

Atlepatle

kan jo tenkes at det ikke er ny nano, men heller en helt ny iPod Classic. Rart om iPod nano blir større, igjen.