50 000 for en iPhone?

Synes du prisen for iPhone er litt for billig i Norge? Har telefonen blitt for lite eksklusiv? I såfall trenger du ikke å bekymre deg nevneverdig. Du kan nemlig gå til anskaffelse av en ny iPhone 3G med hele 475 diamanter til den nette sum av $10 000, omtrent 50 000 norske kroner.

50 000 for en iPhoneGullsmeden Knalihs Athem fornekter seg ikke og har skapt 50 iPhone 3G telefoner som er utsmykket med hele 475 diamanter i kanten. Telefonen vil kun produseres i 50 eksemplarer og er dermed svært eksklusiv. Prisen på $10 000 avskrekker nok den jevne mann i gata, men kanskje er det noen rike oljesjeiker som biter på?

Knalihs Athem er ikke fremmed for å utsmykke forbrukerelektronikk og han har tidligere prøvd seg på første generasjons iPhone og Nokia 8800. Det er heller ikke første gang Apples produkter har vært i diamant-søkelyset og tidligere i år ble den norske gullsmeden Thomas Heyerdahl fra Oslo "verdensberømt" for sin diamantutsmykkning av høretelefoner til iPod. Heyerdahls høretelefoner er fortsatt verdens mest eksklusive.

Arne Borgersen

hehe, fett ide da, men tror ikke jeg skal ha den med det første :P (når det blir ekte gull bak, da slår jeg til... :P )

Eirik89

hva skal man med 475 diamanter på en mobil?

Haplo

For billig.......

Som forbruker blir vel ingenting for billig vel.

eirikdh

Tenk å miste den mobilen eller få den frastjålet! :O

lala

Vel, har du råd til denne tror jeg det ikke er så veldig farlig om den blir borte...