Facebook til iPhone blir oppdatert

facebook på iPhoneEt av de mest populære programmene for iPhone, både her i Norge og resten av verden, er Facebook. Dette gratis programmet lar deg koble opp mot Facebook hvor du kan holde deg oppdatert på hva alle dine venner driver med. Md 1.1 millioner nordmenn registrert på Facebook er det ikke rart at programmet har blitt populært, selv om det mangler mange av funksjonene man finner på Facebooks nettsider. Dette lover nå Facebook å gjøre noe med.

I versjon 2.0 av Facebook applikasjonen for iPhone vil funksjonene i programmet nærme seg identisk med funksjonene til Facebooks nye nettsider. Du vil mye enklere kunne få komplett oversikt over profiler, bilder og statusendringer. Det vil også bli mye enklere å laste opp bilder, lete etter venner og kommunisere via Facebook-meldinger.

Oppdateringen vil komme i september og du kan lese mer hos Facebook.

Skjermbilde av Facebook Skjermbilde av Facebook Skjermbilde av Facebook Skjermbilde av Facebook Skjermbilde av Facebook

Tomat-Ulf

Nice! Da blir kanskje dette programmet brukanes. :)

Arne Borgersen

yeah , kult, kommer det med å gå inn på Applikasjoner med på den nye oppdateringen?

admin

Neppe applikasjoner (takk gud for det)

hansedvo

Funker det på firmware 1.1.4?

Einstein

Ville gjerne ha endret overskriften til "Facebook-programmet til iPhone blir oppdatert". Det er ikke programmet selv som ønsker å bli oppdatert, snarere heller utviklerne av programmet som ønsker å oppdatere det.

Uansett, praktisk program for alle Facebook-brukere med iPhone, inkludert undertegnede.

Hilsen Språkteigen :)

admin

Forbedret tittelen Einstein :) Du hadde helt rett selvsagt.

barbara

Har nettopp oppgradert til 0.2 og Facebook virker ikke lenger......får ikke installert på nytt, og heller ikke avinstallert....noen tips?