iPhone 2.0.2

iPod Firmware Update 2.0.2

Apple har gitt ut programvareversjon 2.0.2 til iPhone. Oppdateringen skal fikse noen feil, men Apple har foreløpig ikke sagt noe om hva slags feil det dreier seg om. Noen mener at iPhonen føles raskere etter oppdateringen. Tilbakemeldinger i forumet tilsier at både dekning og hastighet har blitt markant bedre med denne oppdateringen.

thomasb

Vær obs på at oppdateringen kan ta litt tid, så vær tålmodig, og vent med å sette igang installeringen dersom du vet du har dårlig tid.

bambini

Thomas,

Legger merke til at saker som dette ikke kommer frem på forsiden av Mac1.no bare her på iPod-sidene. Kan du ikke gjøre slik at de synes der også. Mange andre "iPod-saker" som gjør det, men som har langt mindre interesse. :)

Metro

Lasta ned 2.0.2, og alt gikk smertefritt. And guess what! Nå funker drag-and-drop fra iTunes til iPhone! Før måtte man synke spillelister, right? Såååå mye bedre å bare kunne dra musikken/filmene over... Thanx Apple...

fredriku

Vel, det er ikke noe nytt, det betyr bare at det standard er aktivert mulighet for å flytte filer manuelt med drag and drop, som du før måtte aktivere i en avkrysningsboks :)

Metro

Vel, det er ikke noe nytt, det betyr bare at det standard er aktivert mulighet for å flytte filer manuelt med drag and drop, som du før måtte aktivere i en avkrysningsboks :)

Ahh...takk for infoen. Tydeligvis et smart trekk å gjøre drag-and-drop standard, da. Jeg er sikkert ikke den eneste som har måttet plundre med spillelister for ingen nytte...hehe...

Alfred.Woodden

Adresseboken har fått mye bedre ytelse. Ikke noe lugging i animasjon eller noen ting. Nydelig!

Here's hoping Sync Notes to Mail comes in 2.1 *håpe* *håpe*

KnethJensen

sweet nå gar det glatt her da :)

what you eat doesnt make me shit

dani93

Nice oppdatering! iPhonen er mye raskere nå=)

Andfre

ikkje noko ny opplåsning nødvendig her?

struktur

Glimrende: mye bedre respons!

Spesielt adresseboka er mye bedre :-) Det var den eneste proffe kritikken jeg hadde...

På iPhone har jeg altså fått 3 gode og positive oppgraderinger på en drøy måned. På min forrige, en Qtek Windows Mobile 5 mobil, var det ingen i løpet av de 2 årene jeg hadde den, og det var masse (!) feil i programvaren!

Happy nå!

Danne

Hei. Har ett spørsmål? jeg har en ny iphone 3g fra netcom, er det noen som hvet hvordan man får lastet ned installer app + og det nye sydia!!!? har det på den gamle 1 gen!

Ps: går det ann å laste ned noe ringtones/sms tones til enheten uten å måtte bet masse penger?

Mvh Danne

svar

Danne: http://mac1.no/forum/viewtopic.php?f=153&t=200728&start=0

Danne

takk takk!!! men nister man ikke garanti når man bruker dette 3 parts prog på en telefon kjøpt hos netcom?

GnarusLeo

@ Danne:

Cydia og Installer ER 3 parts programvare, og man må ha en jailbreaket telefon for å skaffe disse programmene.

Når det gjelder garanti mister du i prinsippet garantien, ja, men nå har det seg slik at det er bare til å gjenopprette til original iphone i iTunes, og vips, så har du garantien din igjen.

Kort fortalt: ikke lever den til reperasjon hos netcom dersom du har cydia og installer på den! :)

Danne

Takk Takk!!!

Da vet jeg det!!!! Er det noen her som vet hvordan man kan skaffe ringetoner på iphone, istede for de kjiiiiipe lydene som er der fra før!!!!

Mvh Danne!

Zarge

Folk sier her at adresseboken går mye raskere med 2.0.2? Hvor treigt gikk det til dere før da? Til meg er det fortsatt treigt, om ikke treigere! Det er virkelig elendig av apple og lage noe sånn her dritt, har hørt med folk som hadde 1.4 og den var så og si perfekt. Værtfall rask!
2.0.2 er treigt med å åpne adresseboken,sms,mail,tasteturlås,egentlig alt. iTunes suger helt vilt, aldri vært borti ett så dårlig program før! Å synkronisere adresseboken og kalenderen var ett helvete. Dårlige innstilliger på både tlf og program. Å oppdatere spill er jo faen umulig!
Synes ikke dette er apple som jeg har sett før, har dem bare rett og slett tapt seg og begynner å ligne på Microsoft?