Stream musikk til din iPhone

Simplify Media streamer musikk til din iPhoneFøler du at de 8 eller 16GB med lagringskapasitet du har på iPhonen din blir litt i minste laget? Skulle du gjerne hatt absolutt all din musikk tilgjengelig på iPhonen? Fortvil ikke, med programmet Simplify Media kan du lekende lett streame musikk fra din Mac eller PC rett til iPhonen.

Simplify Media har lenge vært et relativt populært program på Mac. Ved å installere en klient på Macen din (eller Windows PCen) kunne man streame musikk fra sitt iTunes-bibliotek til en hvilken som helst datamaskin hvor som helst i verden. Alt man trengte var Simplify Media-programmet og en internett-linje.

Utviklerene bak Simplify Media hang seg tidlig på iPhone-bølgen og allerede i desember i fjor hadde de en beta tilgjengelig for hackede iPhones. Nå har de arbeidet hardt videre på programmet og har laget en glimrende iPhone-klient tilgjengelig i App Store. Programmet er gratis til de første 100 000 brukerene og lar deg streame all musikken du har på din lokale datamaskin direkte til din iPhone over WiFi. Rett og slett genialt!

Simplify Media støtter iTunes, Winamp (Windows) og Rythmbox (Linux).

Programmet for iPhone og iPod touch er tilgjengelig gratis i App Store. Du må også installere klient-programvaren på din datamaskin.


Programmet diskuteres allerede i forumet.

Haplo

Dette burde ha vert mulig via remote.

CBlomvik

fjernet tekst

svar

Dette fungerer meget bra, selv over edge, selv om lyden blir bedre jo bedre kobling man har.

gao

dette funker meget bra synes jeg og, men får ikke frem spillelistene mine??

reder

Simplify MEdia med Simplify music og photo funker meget bra, både på 3G edge og wifi :-) MEN på Mac'en suger jo Simplify Media CPU. Noen andre som ser dette også?