Best Buy får selge iPhone i USA

iPhone og Best Buy

Det har i lengre tid gått rykter om at de amerikanske elektrokjedene «Best Buy» og «Radioshack» har vist interesse om å få selge iPhone i USA. Nå viser det seg at det var hold i ryktene.

Både Best Buy og Apple har nå bekreftet at iPhone kommer til å bli solgt i Best Buy-butikker fra og 7. september i år. Dette innebærer at Apples telefon kommer til å være tilgjengelig i 986 flere butikker bare i USA.

Denne store distribusjonsøkningen vil trolig innebære en betydelig salgsøkning for Apple. I tillegg regnes det med at de lange køene utenfor butikkene til AT&T og Apple Store vil minskes betraktelig.

Det vil fremdeles kun være mulig å kjøpe iPhone med abonnement fra AT&T, men dette kan være en god indikasjon på at vi om ikke lenge får se andre operatører selge den ettertraktede telefonen.

Via MacWorld.

apple boy

Vil det si at jeg kansje etter en stund kan kjøpe fra bestbuy uten binding og bruke den i Norge til for eksempel onecall?

TheRealChristoffer

nei, fortsatt låst. hvorfor kjøpe der? er jo billig i norge hvis du kjøper deg ut av bindinga. og du får med forbrukerloven:D

flick

Hva er nytt, kjøpte min Iphone på Best Buy i Seattle i fjor......

TheRealChristoffer

ikke iphone 3g

flick

var den kommet da.....?...

Silvergreen

Øhh Hæ?

Silvergreen

Den du kjøpte var 1gen iphone. Nå er det Den nye 3g Iphone (sluppet 11.juli i år) som skal selges der. Det er nytt.