Twitterrific gir deg Twitter på iPhone

TwitterrificTwitter har på kort tid blitt en veldig populær og utbredt nett-tjeneste for mikroblogging. På Mac har den elegante klienten Twitterrific vært fullstendig dominerende, og nå har den også kommet i en iPhone-versjon. Som vanlig leverer selskapet Iconfactory et solid stykke arbeide. Twitterrific for iPhone har fast plass på vår Homescreen!

Hva er Twitter?

Twitter er rett og slett en nettside og system for såkalt mikroblogging. Kort fortalt kan du gjennom Twitter oppdatere verden på hva akkurat du driver med nå på en veldig enkel og grei måte. Denne funksjonen har en rekke nettsteder begynt å bruke for automatisk kunne oppdatere store mengder av brukere på «nettsidens status». Med en Twitter-konto kan du også enkelt kommunisere tilbake til alle personer eller nettsider som du følger gjennom å svare på oppdateringer som kommer. Det hele kan lett høres litt banalt ut, men du vet virkelig ikke hvor effektivt dette systemet er før du har prøvd det. Twitter har det siste året blitt mer og mer populært i Norge og også en rekke Mac1-brukere er på Twitter og i1 har sin egen Twitter hvor du kontinuerlig får oppdateringer fra Mac1, iPod1, Kreativ1 og Linux1.

Hva er Twitterrific?

Twitterrific er en Twitter-klient fra Iconfactory som lar deg veldig enkelt og elegant følge og oppdatere Twitter rett fra skrivebordet på Macen din, eller nå direkte fra din iPhone eller iPod touch. Med Twitterrific vil du automatisk få beskjed når noen av «Twittene» du følger oppdateres og følger du oss vil du umiddelbart vite når vi har oppdatert våre nettsider.

Twitterrific for iPhone bygger videre på den elegante skrivebordsklienten som Iconfactory utviklet for Mac og det er ikke bare vi som synes dette programmet fungerer godt. iPhone-programmet vant nemlig Apple Design Award 2008 for beste iPhone-program i kategorien «Sosiale Nettverk» (Best iPhone Social Networking) under årets WWDC-messe.

Twitterrific for iPhone er ikke en mini-versjon av Twitterrific for Mac, tvert om. På Twitterrific for iPhone kan du enkelt dele bilder og bruke GPSen til å fortelle hvor du er og hva som skjer live. Twitterrific tar med andre ord i bruk flere av Apples APIer og bruker iPhonens muligheter til det fulle.

Siden Apple ikke har åpnet for bakgrunnsprosesser enda, må Twitterrific programmet være åpent for at du skal kunne motta «tweets» fra de personene du følger på Twitter. I fremtiden vil programmet kunne bruke Apples «Notification Services» som lar deg få beskjed når noe skjer på din Twitter-konto uten at programmet trenger å være aktivt.

Twitterrific for iPhone finnes i to varianter, en som er helt gratis hvor du nå og da får annonser og en «premium»-versjon som koster 55 kroner. Begge programmene er tilgjengelig fra iTunes App Store.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er ekstremt enkelt å komme i gang med Twitter og følge våre og andres oppdateringer på Twitter.

  • Registrer en konto på Twitter.com (gjerne med i1-brukernavnet ditt)
  • Gå til i1s Twitter-side og velg "Follow"
  • Installer Twitterrific på din iPhone. Programmet er gratis og finnes i iTunes App Store

Bilder

Twitter på iPhone

Twitter på iPhoneTwitter på iPhone

termserv

Gleder meg til å teste ut dette programmet!

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

terjes

Står ingenting om jeg kan bruke min iphone 114 til dette? App store sier at man må ha 2.0 for å laste ned twitteriffic til iphone. Må jeg vente til jeg kan oppgradere ihponen til 2.0?

terjes
--------
MacBook pro, 2.2 GHz, 2 G Ram, 160 GHD....