iPhone-lansering i gang

Etter en velykket lanseringsfest på Kunsternes Hus i Oslo i går har Netcom nå offisielt startet salget av Apples nye iPhone 3G. Det meldes om lange køer, stor etterspørsel og mye venting, men lanseringen har så langt vært velykket.

De lengste køene var ikke overraskende på Byporten i Oslo, mens du en halvtime unna i Sandvika kunne slippe unna med en vesentlig kortere kø. På byporten ser det ut til at over 300 stykker møtte opp og køene begynte allerede klokken 04.00 om natten. Klokken 09.00 i morges var det fortsatt mer enn 100 meter med kø og det uklart om det er nok iPhones til alle.

Byporten kl. 06.00 i morges:
Byporten

Sandivka før åpningstid:
Sandvika

Vassago

Noen som vet hvordan det ligger an i Fredrikstad..?

termserv

Det dummeste er jo å stå i kø i hovedstaden. Rett utenfor byen (Sandvika) så er køen mye kortere, og sjansen større for å få en telefon.

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

golo

Noen som vet om de har flere igjen i Skien.

Jedi Tooka Barf

Kl. 15.35 gikk Telebutikken Galleriet i Bergen tom. Og de visste ikke når de fikk inn flere. På spørsmål om de hadde hatt det gøyt i dag, så milte betjeningen og sa at det hadde vært en laaang dag.
-----------------------------------------------------------------------
Never trust a computer you can't throw out a window.
Steve Wozniak

Vassago

Merkelig lite informasjon og ventetid og tilgjengelighet synes jeg. Har vært mye innom ipod1 i dag, da jeg nesten forventet en slags status-siden for folk som meg som ikke gadd stå i kø, men som vurderte å dra dersom køene ble mindre og det fremdeles var telefoner å oppdrive. :) Ja, ja, skal vel ikke forvente for mye.