Underskriftskampanje for fri data på Netcom iTalk


Etter at Netcom lanserte iTalk, det norske abonnementet som skal kombineres med iPhone 3G, har de fleste nettsider skrevet både en og to artikler om hvordan de har feilvurdert iPhone-brukeren totalt.Kommentarene har også haglet her på forumet der de aller fleste først og fremst har vært negative til de lave nivåene på 3G databruk.
I dag, tirsdag den 1. juli ble det lansert en underskriftskampanje for å gi fri 3G databruk inkludert på alle de nåværende iTalk-abonnementene.

Siden finner de som er interessert på følgende adresse:

http://fri-iphone.org

e3m

Har skrevet under nå.
Håper dette kan få NetCom til å tenke.

Fers

Har skrevet under, pluss at jeg tipset VG Nett om det.
Håper inderlig de skriver en artikkel om det.

Trenger virkelig den "boosten" de kan gi oss.

NetCom - VÅKN OPP!

bjornrostad

Fortell alle venner og bekjente! Netcom må revurdere abonnementet de tilbyr oss!

Fers

Der skrev ITavisen om det :-)
Herlig!

http://itavisen.no/sak/778391/-__Fri_v%C3%A5r_3G-iPhone%21/

apple boy

skrevet under.
håper netcom kan begynne å tenke litt...

Giltvedt

Har hatt siden oppe i noe få minutter og ser at det strømmer inn mange underskrifter. Ikke så dårlig begynnelse når det har vært oppe siden igår kveld.

Skriver under snart…

palelnan

VG skriver jo bare negativt om iPhone, så de plukker nok opp saken.

Cryptography

Få budskapet spredd.. Tips så mange nettaviser dere klarer.. Del saken på Facebook, gi Kudos, Digg saken..

Uakseptabelt av Netcom...

Alfred.Woodden

Husk å "DIGGE" nyheten, slik at resten av verden får se hvor vanvittig prisene er!

http://digg.com/apple/Netcom_iPhone_plans_Norway

Giltvedt

Nå har det passert 1000 underskrifter selv om det er en del dobbelposter.

Alfred.Woodden

Ja, seriøst, kutt ut dobbelpostingen!!!!

KDN

Ja, Digg, Kudos, Facebook etc. Noen tips om fler(har ikke nok som følger meg på twitter, så har ikke postet den der)?

Bare kom med tips på PM her eller kontakt@fri-iphone.org hvis dere har forslag til forbedringer av siden. Holder også på å renske ut diverse bugs.

EDIT: dobbel postingen vil bli rensket bort så fort som mulig, er en bug i post systemet atm. som blir fikset straks.

palelnan

Jepp, jeg ble postet dobbelt bare fordi jeg tok en refresh.

Jedi Tooka Barf

Jeg ble kraftig provosert av NetCom sitt svar, da jeg klagde på abonnementene:

"Hvis du tror at pakkene ikke passer ditt forbruk, oppfordrer vi kundene til å vurdere om iPhone er riktig telefon å kjøpe."

Tror vi skal vurdere om NetCom er riktig å bruke, svarte jeg!

Nå skal det skrives under på kampanjen. Hanskene av!
-----------------------------------------------------------------------
Never trust a computer you can't throw out a window.
Steve Wozniak

Randy

Dere bør ha en dedikert person som har som jobb å renske opp i listen. Ta bort folk som ikke har skrevet fullt navn, dobbeltposter, og folk som skriver tull. Før dere har gjort det, er listen verdiløs..

www.gracelandgospel.com

DjHaak

Jeg må le av hvor latterlige folk er. Tror dere virkelig at NetCom vil tenke "oj, noen blakke fanboys liker ikke abbonnementene vi tilbyr så da må vi gjøre noe."
Uansett hvor mange som vil skrive under på denne underskriftskampanjen så vil iPhone selge som hakka møkk fra 11.juli.
Og ikke glem at ifølge telepriser.no så er ikke abbonnementene spes dyre (ikke av de billigste heller), så da er det opp til hver og enkelt å avgjøre hvor mye det skal svi og eie en iPhone 3G.
Og hvorfor i all verden mase så mye om disse "gratis" mb som ligger i abbonnementet? Jeg har eid iPhone 1.gen siden oktober og har totalt lastet opp og ned 40mb, dere vet at det finnes noe som hetet WiFi??

Til Jedi Tooka Barf:
Jeg er faktisk enig med NetCom akkurat der. Passer ikke pakkene deg så er det kanskje ikke sikkert iPhone er noe for deg...

Giltvedt

@DjHaak: En annen ting er at ikke alle VIL bytte til Netcom bare for å kjøpe iPhone.

KDN

DjHaak: Ganske sikker på at du ikke har lest hva det handler om. Står ingen ting i artikkelen du kommenterer om pris, det står noe om feilvurdering av produktet når de satte opp alt for lav bruk av data. Og hvis du peker på Wifi... hvis du befinner deg i en storby med gratis wifi soner over alt så dette kansje et argument.

DjHaak

@xagits: Hvis man ikke vil bytte så er det jo i hvert fall ingeting å syte om NetComs pakkeløsninger (selvom du kanskje ikke har gjort det, men andre har det).

@KDN: Jeg er klar over at det ikke står noenting om pris i artikkelen, men i mine øyne så er syting om fri data også syting om pakkene NetCom tilbyr og da også prisen på disse pakkene.
Dessuten tilbyr de nærmest fri data i den dyreste løsningen, 1gb skal man jobbe hardt for å laste ned og opp på 1 mnd. Men man må jo da også betale for seg, det har seg nemlig slik at mobil datatrfikk koster ganske mye penger i Norge.

En underskriftskampnaje jeg kunne vært med på er at pakkene som tilbys er veldig lite fleksible. Hver enkelt burde kunne velge hvor mye mb, ringetid og sms man ønsker pr. mnd og så betaler man deretter, just a thought...

Alfred.Woodden

Vel greit nok at denne underskriftskampanjen omhandler fri bruk av datatrafikk, så er det ikke til å gjemme under en stein at telefonen er urimelig - og nesten "urettferdig" - mye dyrere i Norge enn USA og Canada.

Syns det er for galt av Netcom å stille spørsmålstegn ved "om iPhone er rette telefonen for deg", når Apple lanserte nettopp denne telefonen for den vanlige Mac/iPod-bruker, og ikke en søkkrik buisness-associate fra Wall Street som overhodet ikke blingser over 14.000 ,- i året for en telefon.

Seriøst? Vis meg den studenten eller familiefar/mor som har råd til slike telefonutgifter? For det var nettopp for disse, som med alle andre Apple produkter, telefonen var myntet på!!!

tjodolv

Jeg revurderer mine planer om å kjøpe iPhone, rett og slett fordi det har blitt så forbannet mye hype og bling-bling rundt den. Hva skjedde med Think Different?

palelnan

tjodolv, det må være et av de svakeste utsagnene jeg har hørt de siste 5 åra.

Er du en av dem som ikke liker Pink Floyd fordi så mange andre liker dem?

Dj hamy

Løp ø kjøp! desse abonemngene er ikke så forfærdelige! bare og regne data trafikken....

evt ikke kjøp iphone jeg bytter gladelig til Netcom :-)

er klar til 11 jeg dah :-)))

AsbjørnH

@palelnan
Kanskje han vil være unik?
Kanskje han ikke liker at de menneskene i dette miljøet kommer til å få seg iPhone.

@tjodolv
Think Different er fortsatt her. Bare flere som har begynt å "tenke annerledes".
Apple skiter vel i det, de håver jo inn peng her.

sortebill

Dere er ganske dumme dere, netcom ser sitt snitt til å tjene penger og hvem kan klandre dem for det? Vi lever i en kapitalistisk verden, sånn er livet.

Jeg håper netcom skrur opp prisen jeg :D

sparchy

djhaak: "Men man må jo da også betale for seg, det har seg nemlig slik at mobil datatrfikk koster ganske mye penger i Norge."

Hvorfor i allverden skal datatrafikk være dyrt? Det finnes ingen argumenter for dette. Tipper det går med datatrafikk som med sms. prisene vil falle drastisk om det kommer flere telefoner med samme grensesnitt og brukervennlighet som iPhone, slik at flere bruker tjenester som krever datatrafikk. Dette er det eneste området teleoperatørene har igjen som ikke har fått noen konkuranse.
One call er vel den første til å sette ned prisen, til 5.- pr mb. Når det koster 0,50.- pr mb da kan vi snakke om at alle kan bruke dette!

tjodolv

Hehe, det ble kontroversielt ja... Egentgig var det litt bom av meg å si det på den måten når det er Netcom jeg er litt frustrert på. Det virker som om de markedsfører den som en "dyr merkevare", mens holdningen fra Apple ikke er slik. Apple vil jo at den skal være billig og tilgjengelig. At mange bruker den er bare fint, men det bør være fordi det er en fantastisk liten sak og ikke fordi media skriver om den og den har sære ("eksklusive") abbonementsvilkår.

Pink Floyd lager for øvrig ekstremt bra musikk.

Wolfgang

iPhone blir ikke aktuelt så lenge jeg må velge iTalk. Da venter jeg hellr på en ny modell fra BlackBerry

Det tas fobrehold om skrive feil

senikk

djhaak: "Men man må jo da også betale for seg, det har seg nemlig slik at mobil datatrfikk koster ganske mye penger i Norge."

Netcom tar 7.5 ganger mer for ekstra datatrafikk enn hva Telia i Danmark tar på sitt iPhone-abonnement. 10,-/MB hos Netcom mot 1,25DKK/MB mao 1,34NOK/MB hos Telia i Danmark. Det kan da umulig være så mye mere kostbart her i landet med datatrafikk over mobilnettet.

http://telia.dk/iphone/priser/

Dessuten har dem bare 6 mnd bindingstid hos Telia i Danmark, hva var det en viss person sa, jo at grunnen til at det var dyrere her i landet var at vi ikke kan ha lengre bindingstid enn 12mnd... Alikevell er iOn billigere og bedre enn iTalk Medium!

Terje Pedersen
@senikk (senikk.com)
@kofferno (koffer.no)

Snarf

Syns det er veldig tullete med alle dobbeltpostane på lista. Are og mariann, begge frå Harstad, skriv identiske innlegg under ulikt fornavn. DÅ tar nok Netcom denne lista seriøst.

KDN

Vi har teknikker for fjerning av dobbelt posting. Vi vil ikke tilate underskrift fra for eksempel bare 1 IP adresse heller siden det vil gjøre det vanskelig for underskrifter fra en hel familie.

Det jobbes for tiden med et bedre system for posting fra unike brukere, men kan ikke gi tidspunkt enda på når det er klart.

Åsmund

Svenske Telia har visstnok fulgt oppfordringene til den svenske underskriftskampanjen, og lempet på betingelsene. Skriv under på den norske nå, her er det absolutt muligheter for bedre vilkår også for oss normenn!

habotnes

Send en mail og klag til:
oyvind.vederhus@netcom-gsm.no
Kommunikasjonssjef NetCom.
Det har jeg gjort... Viktig å mase på folkene der.
(fikk svar også...)

Alfred.Woodden

Hva skreiv Vederhus tilbake?

Tubaplayer

Hadde vært interessant å få et referat fra svaret hans, ja!

Jeg hadde likt det hvis de kunne lansere abbonementer basert på sms og ringetid, og så kunne man kjøpt "datapakker" utenom. F.eks. holder det lenge med 250 sms/min for min del, men datatrafikken ville nok holdt hardt.

KDN

Vi har nå avsluttet kampanjen på http://fri-iphone.org. Takk til alle som var med på å få frem iConnect.

sweety2013

"Also, administration the guys only know money, something can be done......Ah, here comes the bus, let's go."Originally wanted to say something, but a car arrived, balding middle-aged man immediately stopped talking, finishing it as sultry open neckline, and colleagues on the car.

Pa!

The door shut, two people face outside the window looked in, is an illusion?Light to dark many.

"Hee hee hee hee hee hee giggle......"Driving seat came a chuckle to oneself in the queer laughter, just a very deep.

"This car, how I feel weird."......"Feel a chill in blow yourself, know that air conditioning two people did not care, but coach outlet store online I have little panic.

They are not found, a small and insubstantial mixing holes appear in the driver's seat at the top of the roof, a burning green fire bone hand slowly from sticking out......

Beep beep beep......

Strengthening the planning has been completed, of course not to discount coach purses stay in the dream of space, a return to the real world, Chen Tao got the book through dream dream mark transfer active tips!Direct call out, a line like burning golden words should appear in the task page above, a prompting sound --

"Warning, warning, due to abnormal attack, discovered the world barrier temporarily loopholes......"

"Remedy flaw during the dream dream, forced to receive special realistic task -- [] all rights reserved."

"Task Tips: in three days, find and destroy, globally, all from the [country] dream of a crack in time in escape fantasy for ghosts.Dream and soul shard seen ghosts difficult points reward!Failure to complete without punishment!Due to the secrecy rule that ghosts, ghosts, according to specific strength, will direct construction of primary, intermediate, advanced, the ultimate four dream to assist dream action."

Sorry.Look at this line of text, listening to imprint tips, Chen Tao the great earthquake, some do not believe, but this covered the whole world.

"Good," this time, Chen Tao finally know the causal said something interesting is what, but he did not think of, this matter so serious, a well, a dead hundreds, or even million people is not coach outlet online surprising: "Luckily I didn't stay purple heavenly palace. Next time, otherwise any back, found a coach outlet large number of his understanding friend in the incident died in the disaster, it was terrible!Do not know the father mother what happened to them, those few people tread them in place, there should be no danger?"

Next, try to use the ability, unfortunately, B level and above power limit, or being inexplicably coercion seal state, but the dream book is more than an option, it was once found a ghost, you can call the space coach outlet force to build the dream!

"Since coach factory outlet online I found those dirty things, have the space structure of dreams as a battlefield, that is to say, at that time, I can feel that the ability to use in reality!My strength can be brought into full play!"Check and correct, Chen Tao forced the shook his fist, his strength is coach factory outlet online good, have A level early or so, it has very strong!Not to mention his holy spirit and will assist, real combat force never demonstrated that simple.

A few phone calls out, the Maureen has been abandoned in Australia when the leisurely life directly, with a large sum of money, is now ready to return plane ticket, this is a bit of trouble.

The Cui Xinming mixed eat wait for death free occupation, fortunately, offer, latest tomorrow can to Q city.

As for the Mu Lan Pu has little trouble, find all rights reserved the task specificity, worried that their martial arts, finally reluctantly gave up and Chen Tao together brush copy opportunity.

The most speechless, mysterious, don't know where to go, no and illustrated by Chen Tao.

In the end, Chen Tao also get enough of the three team, also it is enough.

The territory of -- country

How 's it going.A face with a scar, coach outlet usa long very rough blonde middle-aged people standing on the altar, to look at the ground with a sickle. Not fallen coach purse outlet black men, so asked: "the origin of world power, even if it coach factory is only in the event of, nor your strength and his letter to resist.Injured heavier?"

"I......Tenor."The black male body shivering, with cough, mouth to overflow a golden blood, this time he wore robes of the breakage of multiple, the sickle blade is the emergence of a large number of cracks: "my strength is easily destroyed country, but still far worse than!Fortunately, I promptly abandoned an avatar, or be found here, I will surely die."

"Yeah......It's' front '."Blond man with a sigh: "we erosion speed to accelerate, this time, on the choice of those who have completely shattered world, even behind, to add a power......"

"Well, I do not understand you, this time, I agree with your decision......"Black man thought for a while, then said: "so, I would lend you the hope horn, with the erosion, should be a lot easier?"

"Three grams of oil, thanks to you."Blonde middle-aged man said.

"This is for the final fusion, it is I want to see, I hope you don't go!"Black man said, mood extremely ice-cold, contains great majesty: "otherwise, no one can save you!"

I know.Blonde middle-aged man said with a smile, just, he was a blind eyes full of......

ccocoo87