Radio-støtte i nyeste iPhone-firmware

Vi nærmer oss snart en lansering av Apples 3G iPhone, men fortsatt dukker det opp ny informasjon omkring Apples telefon som hittil har vært ukjent. Nå har det blitt kjent at den nyeste utgaven av iPhone 3G-programvaren inneholder støtte for FM-radio. Vil den nye iPhonen ha innebygd radio?

Nettstedet iPhoneatlas.com hevder at den siste utgaven av Apples programvare til iPhonen nå inneholder referanser til FM-radio og FOTA (Firmware over the Air).

Dette kan tyde på at Apple enten har planer om å bygge inn FM-støtte direkte i iPhonen, eller at Apple ønsker å støtte sin egen Radio Remote som for øyeblikket ikke er kompatibel med verken iPhone eller iPod touch. Støtte for FOTA vil gjøre det mulig for Apple å tilby programvareoppdateringer trådløst over mobiltelefonnettet eller WiFi, en funksjon som ikke er tilgjengelig i dag. Skal iPhonen oppdateres i dag, må den kobles til en datamaskin med iTunes installert.

apple boy

Bare et noen spørsmål som ikke gjelder denne annonsen:

Steve Jobs sa at iphonen ikke skulle koste mer en 199 dollar for 8 gb UANSETT hvilket land det er i. Kan Netcom legge på pris?

Må vi bruke Netcom simkort i iphonen eller kan jeg for eksempel kjøpe en iphone i en apple butikk og bruke telenor sitt kort?

Juke

Steve Jobs sa følgende i lanseringstalen på WWDC: And in almost every one of these countries, the price is a maximum of $199, all around the world.

Legg nøye merke til at han slengte inn ordet ALMOST der. :-)

Administra2r

Hva skal man med støtte for radio når iPhone har internett? Er det ikke bare å gå inn på foreksempel nrk.no/nettradio?

Mvh. Administra2r / 2r Sigurd Jacobsen

ben-gje

Er nok ikke bare å gjøre det nei.
I iPhonen er det ikke flach og programmer som kjører lydspor på internett.

popxpress

PLEASE!!! La radio remote fungere!!!!!!!! pliiiiiiis apple!