Adobe jobber med Flash for iPhone

I iPhone 2.0 er det fortsatt ikke gjort plass for Adobes populære Flash-plugin, noe som betyr at Safari fortsatt ikke kan se Flash-innhold på nettet. Mange vil gjerne ser Flash på iPhonen og uttaleser fra Steve Jobs har fått det til å se lite sannsynlig ut, men nå ser det ut som Flash-fans kan puste lettet ut. Adobe sin sjef, Shantanu Narayen, uttalte i går at Adobe over en lengre periode har jobbet med en Flash-plugin til iPhone.

Vi har en versjon som kjører i emuleringsmiljøet til Apple. Denne versjonen kjører fortsatt kun på datamaskinen og vi må arbeide med å få denne flyttet over til iPhonen og teste på den virkelige platformen

uttalte Shantanu Narayen under en finanskonferanse i USA i går.

Apples sjef Steve Jobs har tidligere vært svært så misfornøyd med Adobe og deres Flash-plugin til Mac-platformen. Denne misfornøydheten har gjort Apple mindre samarbeidsvillige når det gjelder Flash-plugin på iPhone og Steve Jobs har gått så langt å si at Flash er ubrukelig.

Kilde: Apple Insider

nubbiz

Håper virkelig Adobe for til flash på Iphone. Er vel det jeg savner mest, bortsett fra "vanlig inngang" for headsett og større harddisk.