Telia får iPhone i Sverige?

I en artikkel med overskriften "Telia vinner slaget om iPhone" i den svenske næringslivsavisen Veckans Affärer hevdes det at Telia vinner kampen om iPhone i nabolandet. Skulle denne informasjonen stemme, øker sannsynligheten for at det er Netcom og ikke Telenor som får iPhone i Norge.

Vi diskuterer med Apple

kunne Ola Kallemur, pressesjef i TeliaSonera bekrefte overfor den svenske avisen. I følge Ola Kallemur skal forretningsmodellen til Apple hvor det kreves en andel av operatørens inntekter på hver solgte telefon være den største utfordringen for Telia. En annen grunn til at Telia nå ser ut til å få kontrakten med Apple i Sverige er det faktum at Telia visstnok er den eneste operatøren som har full EDGE-støtte i sitt nettverk.

Om Telia haler denne kontrakten i land kan det være svært sannsynlig at det er Netcom i Norge som får kontrakten. Netcoms eiere er nemlig TeliaSonera. Telenor på sin side har intet nytt å melde og hevder at de fortsatt er i kontakt med Apple omkring en eventuell iPhone-lansering.

Tags:

Administra2r

Synd denne nyheten kom 1. april.

Dårlig spøk, nå ble jeg skikkelig skuffa!

Mvh. Administra2r / 2r Sigurd Jacobsen

iRune

For dette er ikke aprilspøk nei

jafja

Artikkelen det er linka til er i alle fall datert 31.mars....

svar

Dette er da ikke utenkelig.

TheRealChristoffer

Lettlurte dere er! APRILSPØK. De legger ut de 1 dag før pga da vil flere tro på det

admin

Tviler på at relativt seriøse nyhetsmedier legger dette ut dagen før "for å få flere til å tro på det". Historien skrives også om på DN.no

Dette er ihvertfall ikke en aprilsnarr fra VÅR side. Vår Aprilsnarr er over

pushit

Mye mulig at dette er en aprilspøk, men utenkelig er det på ingen måte, som det hevdes tidligere her. Uansett håper jeg virkelig at det blir NetCom som får kontrakten i Norge. Telenor fortjener ikke stort annet enn den sikre undergang, slik jeg ser det.

Lano_lano

Nei for dette er ikke aprilspøk nei. Nei, nei.

Dere har til og med fått en admin til å komme å "LATE" som det ikke var det!

Haha, der gikk jeg nesten fem på!

espenhogbakk

Kanskje det er en aprilspøk, men hvorfor lage en slik spøk på noe som ikke er sikkert. Det er jo fortsatt bare rykter og spekulasjoner. Vi diskuterer med Apple sier de, men det har de jo gjort lenge allerede.

Er jo ikke noe usansynlig ved at det er Telia som får iPhone i sverige... Hadde nyheten heller vært. Telia skal selge iPhone fra 1. mai eller noe sånt hadde jeg tvilt mer.

Haplo

La ikke dette bli en portal for aprilspøker angående Apple da. Snart kommer vel iCar igjen

Rocknisse

Om det er en aprilspøk, så er det en skikkelig dårlig en. At de sitter i forhandlinger er vel ikke noen hemmelighet, og det er vel i prinsipp alt som artikkelen sier.
At noen skulle datere en artikkel til den 31 mars for at fler skulle gå på den blir jo bare dumt. Da kunne man like gjerne datere den til 1 januar eller noe. Hele poenget med aprilsnar er jo at det skjer den 1.april jo.
Håper det blir netcom i Norge. Telenor er på min personlige boikott liste!!
_________
Elsker mine gitarer, mine macer, min kone, min sønn og min nyfødte datter! (kanskje i omvendt rekkefølge...)

Macini

Dette bekrefter bare hva ryktene har sagt i lengre tid. Allerede i høst gikk ryktene på at Telia skulle få rettigheten til iPhone.
http://www.idg.se/2.1085/1.123592

life is a bitch and it sucks...
...then you marry one who doesn't

termserv

Dette er jo det jeg har ment hele tiden. Netcom har bedre samarbeid i Norden, så en samlet lansering i Norden er ikke umulig, og da med Netcom.

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

Juke

Personlig håper jeg det blir mulig å kjøpe iPhone som ikke er låst til Netcom sitt nett i Norge når/hvis den kommer i salg her, rett og slett fordi jeg har langt dårligere erfaringer med Netcom sitt nett enn med Telenor sitt.

Lano_lano

Kan ikke de bare innrømme at dette er en 1. april spøk snart. For dette er ikke en spøk nei. Nei Nei