iTunes-mobil på tirsdag?

Ryktene florerer nå rundt Apples samarbeid med Motoroloa. Det forventes nemlig nå at Apples sjef Steve Jobs og Motorolas sjef Ed Zander vil lansere den mye omtalte "iTunes-mobilen" på tirsdag. Mobiltelefonen har kodenavnet "Key Largo" og vil ha omtrentlig samme utseende som Motorolas nåværende E398 modell, men vil være i iPod-hvit.

Telefonen skal ha Apples mobile versjon av iTunes, skrevet i Java og skal også ha egne dedikerte musikkknapper på selve telefonen. Telefonen ryktes å være i butikkene rundt 4. juli (frigjøringsdagen i USA) og når vi kan vente å se den i norge er uvvist.
Telefonen skal kunne lagre et par hundre sanger, og eksperter tror den vil ha et innebygget minne på 1GB samt muligheter for utvidelse med minnekort.

Telefonene vil kunne koble seg opp mot iTunes Music Store og hente ned musikk som igjen kan deles med din Mac eller PC over Bluetooth/USB. Det er også forventet at Apple vil gjøre iTunes programvaren tilgjengelig for flere mobilprodusenter etterhvert.

Tags:

Nikoraisan

får bare håpe at apple gjør iTunes-programvaren tilgjengelig for SonyEricsson også, da. ettersom det er de som er "mest kompatible" med mac etter min erfaring.

www.janedoeweb.com <-- ta en titt!

admin

Nå har vel SE slengt seg på Napster? Men er jo lov å angre :)