Apple oppdaterer iPhone og iPod touch

Apple lanserte i dag oppgraderte versjoner av iPhone og iPod touch med mer lagringsplass. iPhone er nå tilgjengelig i en ny 16GB-utgave - fremdeles kun i utvalgte land - med en veiledende pris på $499. Den tidligere 8GB-modellen er fremdeles tilgjengelig til samme pris som før.

Apple oppdaterer iphone

Den største iPod touch-modellen har også fått en fordobling av kapasitet på hele 32GB, og en ny pris på $499.

Den norske Applestoren er ikke oppdatert med den nye iPod touch-modellen, men ventes å ligge på rundt 3490,-

iPhone har fremdeles ikke blitt velsignet med 3G, noe som tyder på at dette er en mindre oppdatering. Det er heller ingen indikasjoner på når den kommer til salgs i Norge, så de som venter på en norsk-subsidiert utgave må fremdeles vente i uvitenhet.

Haplo

Hei

Vet noen når iPod Touch blir tilgjengelig i Apple store? 32 gb modellen

iTouch

Hvor får en det fra at 32GB versjonen vil koste 3490,- i Norge? I USA koster den $499. Time Capsule 1TB koster ogsaa $499 men har en Norsk pris paa 4190,-

Øysteinh

3490,- er et tidligere benyttet pricepoint for tilsvarende produkt fra Apple. Priser mellom produkt, til tross for at den er den samme i USD, er ikke nødvendigvis like på det norske markedet. iPod sikter seg inn på en annen brukergruppe enn Time Capsule, og derfor vil den helt sikkert prises annerledes.

Ut i fra dette, mener jeg også at alt over denne prisen vil være et dumt trekk av Apple. 4000 for en mp3-spiller er voldsomt mye, uavhengig av om det er en fet Apple-dings med touchskjerm.
Jeg tror også at Apple etterhvert vil se seg nødt til å prise iPodene mer aggressivt, da det er tendenser på tilbakegang av salget i denne produktgruppen.

Uansett er dette kun spekulasjoner fra min side, endog med visse viktige argument i ryggen.

--
Kanskje vi skulle hatt en emo-dag også? De er litt i samme bås som gothere og satanister, bare at de er "dypere" og ikke sinte, bare skuffa. -Nils

Snowjog

Eplehuset.no selger 32GB til 3790,-. Er vel kanskje sannsynlig at dette er prisen på apple.no også eller? De kjører jo stort sett samme prising. Men fortsatt dyrt for en MP3-spiller ja.

Haplo

Alikevel så er det iPod Touch med (etter mitt hode) en respektabel mengde minne.

KnethJensen

kun 500 kroner dyrere enn 16 gb da vel?!? Det er jo ikke så gærnt sånn sett.. men ja er jo dyrt! Men ny lekker teknologi koster jo alltid penger..
Om du stikker over dammen får du en "iphone touch" MED kamera for 499 $ da ;) heheh

just pulling your leg

kovacs

Apple Store har den nå til 3790,-.