1.1.3 jailbreak realtitet?

Etter oppdateringen til 1.1.3 har hackere over hele verden arbeidet hardt med å få jailbreaket iPhonen og iPod touch. I en video på YouTube vises det nå at dette har blitt gjort. Det store spørsmålet er om videoen er ekte eller ikke.

KnethJensen

SKeptisk!!"" om man har fått til dette ville jeg tro at man la litt mere i "veideo" snutten sin som feks lyd og noen kommentarer..
Og ikke bare lager en stumfilm om at man har 1.1.3 firmwre innstallert og thats it?

just my 2 cents

EDIT : "veideo" = VIDEO ;)

Lunde

skeptisk:)

Jonas Sebastian...

Dette er bare noe tull. Jeg vil påstå at dette programmet kan lastes ned i Installer og er fullt mulig på 1.1.2. 1.1.3 unlocken er på vei men ikke enda offentlig gjordt for Iphone verden.

G-Mac

Påpelig å jailbreake iPhonen, vent til den kommer til Norge!

maccyboy

Ehh.. Men på 1.1.3 så er det jo sånn at man holder fingeren inne på et ikon, deretter begynner alle ikonene å riste konstant, da kan man flytte på dem, så trykker man på home-knappen når man er ferdig. Ikonene rister jo ikke her??? Sikkert fake... Eller et eller annet form for programtillegg.

svenerik

ikonene rister de

oyrist

Jovisst rister de! Men ikke så lett å se siden kameramannen er litt ustø på hånda. Tror uansett dette er fake, da en sånn nyhet nok ville fått mer spalteplass en en skarve videosnutt :-)

Er forøvrig imponert over de nye funksjonene i 1.1.3, særlig den med at kartet "krøller" seg opp for å gi tilgang på ekstra valg. Nok et eksempel på at Apple tenker annerledes. Jeg har i allefall ikke sett denne funksjonen på andre applikasjoner.

doc4

Mulig den ikke er ekte. Men den refereres fra hackint0sh der miljøet rundt the dev team, som har stått bak tidligere jailbreaks, jo diskuterer. Det hevdes at de ikke vil offentliggjøre jailbreaken før Apple har releaset sitt SDK. Og det synes jo fornuftig, slik at SDK blir tilgjengelig uten at Apple samtidig 'stenger igjen' muligheten for jailbreaks. Men det kan også være en unnskyldning. Når SDK kommer får vi se....

lindtveit

Dette er jo ikke noe iPhone. For det første finnes det ingen ikoner som heter "telefon" og "SMS" og for det andre står det iPod øverst i venstre hjørne...

egil2nd

Vel, i følge http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=27069 ser det ut som det kan være sant. Detaljert fremgangsmåte for å oppgradere til ferdig jailbreaket ver 1.1.3

Try666

Jeg brukte ibrickr-jb113 til å oppgradere til jailbreaka 1.1.3 fra 1.1.2 på ipoden min. Alt gikk greit, er 1.1.3 nå å instaler funker. Eneste problemm er at ingen av tingene jeg instalerer funker.