Apple lanserer iPhone-oppdatering

Apple slapp i dag som ventet en etterlengtet oppdatering til iPhone. Oppdateringen bringer iPhone opp i versjon 1.1.3 og blant funksjonene er muligheten til å sende SMS til flere personer og triangulering i Google Maps funksjonaliteten. Oppdateringen ble sluppet under Macworld Expo og er tilgjengelig for gratis nedlastning i iTunes - vær oppmerksom på at oppdateringen foreløpig IKKE fungerer med "hackede" iPhones

Apple har laget en glimrende video som tar deg gjennom de fleste nye funksjoner i iPhone 1.1.3. Noen av de nye funksjonene som er introdusert er:

Edit Home Screen

Denne nye funksjonen lanseres mest sannsynlig fordi Apple i løpet av februar skal åpne for tredjepartsprogrammer i iPhonen. Skjermen vil fort bli full av programmikoner og man trenger nå en mulighet for å endre på "Home Screen". Funksjonen skal la deg vilkårlig flytte på alle ikoner på skjermen og drar du ikonene til høyre skapes en ny "Home Screen". Ikke ulikt hva som skjer hvis man installerer flere programmer på iPhonen samtidig. For å foreta flyttingen av ikoner trykker man og holder fingeren på ikonet inntill det begynner å bevege på seg, deretter kan man flytte ikonet ditt man vil. Når man er ferdig trykker man på "Hjem" knappen.

Edit Home Screen iPhone

Edit Home Screen iPhone drag icons

Flere SMS-mottakere

Apple har fortsatt utvidelsen av sin SMS-programvare og i tillegg til en rekke bug-fikser har Apple endelig lagt inn støtte for flere mottakere enn en på iPhonen. En funksjon mange har ventet lenge på.

Flere SMS mottakere på iPhone

Ny Google Maps med triangulering

Google Maps la nylig inn støtte for triangulering med mobilmaster i sin Google Maps programvare til mobiltelefoner og denne trianguleringen har nå funnet veien til iPhones Google Map applikasjon. Ved hjelp av trianguleringen kan du nå bruke iPhonen som en form for GPS, siden den lett kan fortelle deg omtrentlig hvor du er til et hvert tidspunkt. Apple har også endret utseendet på Google Maps programvaren og du har nå også mulighet til å bruke "Hybrid view" som viser kart og satelittbilder samtidig.

Ny Google Maps med triangulering på iPhone

Bokmerker på Home Screen

Nytt i 1.1.3 er også muligheten til å lagre bokmerker fra Safari direkte på Home Screen. Dette kan være kjekt hvis det er visse nettsider du besøker veldig ofte og som du enkelt ønsker å vise direkte på Home Screen.

Bokmerker på iPhone

Bokmerker på iPhones Home Screen

NichlaaZ

:D:D