iPhone 1.1.3 oppdatering underveis

iPhone med GPS triangulering

Nettstedet GearLive har fått tak i en iPhone med 1.1.3 programvare og kan nå avsløre funksjonene som kommer i 1.1.3 programvaren til iPhone. Blant nye funksjoner finner vi triangulering i Google Maps som lar deg bruke telefonen som en GPS og muligheten til å legge bokmerker direkte på hjemsiden til telefonen.

Oppdateringen er ventet å bli sluppet i løpet av januar, sannsynligvis i sammenheng med Apples Macworld Expo i midten av januar. Blant funksjonene i oppdateringen finner man:

Edit Home Screen

Denne nye funksjonen lanseres mest sannsynlig fordi Apple i løpet av februar skal åpne for tredjepartsprogrammer i iPhonen. Skjermen vil fort bli full av programmikoner og man trenger nå en mulighet for å endre på "Home Screen". Funksjonen skal la deg vilkårlig flytte på alle ikoner på skjermen og drar du ikonene til høyre skapes en ny "Home Screen". Ikke ulikt hva som skjer hvis man installerer flere programmer på iPhonen samtidig. For å foreta flyttingen av ikoner trykker man og holder fingeren på ikonet inntill det begynner å bevege på seg, deretter kan man flytte ikonet ditt man vil. Når man er ferdig trykker man på "Hjem" knappen.

Edit Home Screen iPhone

Edit Home Screen iPhone drag icons

Flere SMS-mottakere

Apple har fortsatt utvidelsen av sin SMS-programvare og i tillegg til en rekke bug-fikser har Apple endelig lagt inn støtte for flere mottakere enn en på iPhonen. En funksjon mange har ventet lenge på.

Flere SMS mottakere på iPhone

Ny Google Maps med triangulering

Google Maps la nylig inn støtte for triangulering med mobilmaster i sin Google Maps programvare til mobiltelefoner og denne trianguleringen har nå funnet veien til iPhones Google Map applikasjon. Ved hjelp av trianguleringen kan du nå bruke iPhonen som en form for GPS, siden den lett kan fortelle deg omtrentlig hvor du er til et hvert tidspunkt. Apple har også endret utseendet på Google Maps programvaren og du har nå også mulighet til å bruke "Hybrid view" som viser kart og satelittbilder samtidig.

Ny Google Maps med triangulering på iPhone

Bokmerker på Home Screen

Nytt i 1.1.3 er også muligheten til å lagre bokmerker fra Safari direkte på Home Screen. Dette kan være kjekt hvis det er visse nettsider du besøker veldig ofte og som du enkelt ønsker å vise direkte på Home Screen.

Bokmerker på iPhone

Bokmerker på iPhones Home Screen

Les mer om de nye funksjonene hos GearLive

FooReXZ

Er spent på hvor lang tid det tar å hacke den nye firmwaren?

Madsbads

Dritt kult!
Gleder meg!

fredarn

Dette ser veldig bra ut, gleder meg..

Men hvorfor legger de ikke inn støtte for å snu iPhonen når man skriver sms-meldinger? Det går dobbelt så fort å skrive når man snur iPhonrn (for meg)

Ser forøvrig at GearLive opplever digg-effekten for fullt nå :(

Shaman1981

Sikker på at dette er the real thing? Hvorfor har de ikke tatt bilde av setup/general/about så det går an å se versjon?

Xander

Merk hvilken side iTunes ikonet er på.
Orginalt så sitter dette på høyresiden, og det må mer til enn en funksjon som lar det skifte side på ikoner før jeg lar meg lure.

Vennligst gi meg et bilde av versjonsnummer og litt tid til å la Apple lansere den.

Burrell

..

iEinar

Xander: Når du legger til flere ikoner/programmer faller jo iTunes ikonet bort, hvordan løsning hadde du tenkt om det kom 5 nye ikoner, fortsatt på høyresiden?

Her har du About bildet ditt: http://i1.no/055u/
http://www.gearlive.com/news/article/q407-iphone-113-qa-batch-one/

KnethJensen

ok kanskje en Noob spørsmål men vil det i sammenheng med oppdatering på Iphone også komme en oppdt. til IPOD touch??
OG vil man på lik linje med Iphone kunne bruke 3dje parts programmer på IPOD touch sånn som med iphone?

Som ettersigende skal komme i februar en gang?

just 2 cents