Verdens mest eksklusive øretelefon

Verdens mest ekslusive øretelefoner

Nå lanseres verdens mest eksklusive øretelefoner designet av gullsmed Thomas Heyerdahl fra Oslo for salg over hele verden. ”iDiamond ear” er laget i 18 karat massivt gull med 204 diamanter til sammen 1,65 carat. Prisen for herligetheten er hele kroner 43.500,-

Heyerdahls iDiamond EarHeyerdahl laget tidligere i år verdens dyreste iPod kalt ”iDiamond”. Denne er kun produsert i et eksemplar, og skal auksjoneres bort til et veldedig formål i London 13. mars 2008. Den massive responsen Heyerdahl fikk fra både presse og marked, viste det er et stort internasjonalt potensial for slike luksuriøse produkter. Heyerdahl bestemte da å designe og produsere ”iDiamond ear” - verdens mest eksklusive øretelefoner for kommersielt salg.

iDiamondMed dette produktet har Heyerdahl utvidet smykkebegrepet ved å kombinere tradisjonelt håndverk med moderne teknologi. Hvert par er nøysomt fattet for hånd med til sammen 204 diamanter på totalt 1,65 carat. ”iDiamond ear” blir kun å finne i Heyerdahls 3 forretninger i Oslo for det norske markedet, samt i store utenlandske metropoler.

Produktet lansers i desember 2007 og blir vel neppe å finne under veldig mange juletrær, men skulle du være interessert i å gi en iDiamond ear til din kjære finner du mer informasjon på iDiamondEar.com

Fat_Board

Noen som er med på spleiselag? Kan gå på rungang hver uke eller noe?

Mvh Fat_Board

kjetil02

< nerd >
"…”iDiamond”. Denne er kun produsert i et eksemplar, og skal auksjoneres bort…"

Ubestemt form, intetkjønn entall: Et — et fly (har egenskaper som gjør at det kan bevege seg i luft), et hus (er en stor boks man bor i), et tre (kan stå i ro lengre enn et menneske)

Bestemt form, intetkjønn entall: Ett — ett barn (var alt de fikk, selv om de prøvde mange ganger), ett brilleetui (var alt han trengte, siden han bare hadde ett par briller), ett eksemplar (er alt iDiamond er produsert i)
< /nerd >

…ellers en fin post! Fine bilder og fin layout! :-)

Edit: jeg kom på at det er dette internettfora er til for: Å se seg fullstendig blind på form og ikke innhold. Velvel, skal skjerpe meg neste gang.

jfongen

Han er ikke fra Oslo. Jeg har lest samme artikkel i Budstikka. Han har gullsmedbutikken på Eiksmarka i Bærum;)
Men ellers bra!