Ledig plass på din iPod? iFill er svaret!

Griffin Technology burde være kjent for de fleste som eier en iPod, da det ikke er lite ekstrautstyr å få kjøpt som bærer deres navn. Det siste fra den kanten er iFill, et program som fyller opp din iPod med musikk fra radiokanaler på nettet.

iFill er et program som er i stand til hente musikk fra radiokanaler som streames på nettet, for så å lagre sangene enkeltvis på din iPod, ferdig tagget med artist, tittel osv. Dette kan foregå fra flere kanaler samtidig, gjerne mens du er opptatt med andre gjøremål. Når du er tilbake er iPod'en fylt opp, derav iFill-navnet.

Sangene vil kun lagres på iPod'en, og ikke på maksinen din. Ei heller vil programmet fungere uten en iPod koblet til. Dette er selvsagt for å unngå å få platebransjen på nakken. I stedet vil det bak hver sang dukke opp en direkte link til iTMS, hvor sangen kan kjøpes hvis den faller i smak. Muligheten for å oppdage en ukjent perle burde jo absolutt være tilstede.

Interfacet er laget for å matche iTunes, og du kan ta en titt på det hele på hos Griffin. Har du Mac OSX 10.3 eller 10.4 kan du også laste ned en demo som varer i en uke. Verd å teste, definitivt! Faller du for produktet må du ut med $20 for å fortsette bruken.