Dokkingstasjon for iPod Shuffle

DecoDock er navnet, og stilig er den! Dette er altså en dokkingstasjon for iPod Shuffle, og fordelene er mange. Stikkordene er design, design, tilgjengelighet og design.

Noen har kanskje hatt problemer med å koble sin iPod Shuffle til USB-kontaten på maskinen sin, eller med at iPod'en stenger for andre kontakter med sin brede profil. DecoDock kobles til maskinen med en standard USB-ledning, og løser demed det problemet. I tillegg bli tilkobling veldig enkelt med en enhet som stå fremme på pulten.

iPod'en settes rett ned i dokkinstasjonen, og cap'en plassseres på en egen holder bak på enheten. Hvitt dempet lys er med på å pynte opp, men dette skal ikke påvirke lading av iPod'en. Det er selvsagt flere farger å velge mellom, se forøvrig hjemmesiden til produsenten, Preassure Drop. I bildeseksjonen kan man se både fargeutvalget samt detaljene i designet.

Prisen på herligheten er $28.99, drøye 180,- norske i dag. Siden nettet virker å være eneste sted å få kjøpt DecoDock fra Norge, blir det fort noen kroner ekstra også. Det kan fort være verdt det..

Lyot

Liker Apples dock bedre, tar mindre plass på skrivebordet. Og så står den mer i stil til Shuffle.

admin

Ja denne var litt "overkill"

gulll

Spesialversjonen i rødt, hvitt og blått tar kaka i mine øyne, selv om den sikkert blir populær hos amerikanerne, Independence Day og gode greier?