Ta kontroll på iPod'en din i Windows

Skaff deg en rød stol du også; Anapod Explorer fra RedChairSoftware gir deg den kontrollen du egentlig ønsker over iPoden din i Windows.

Jeg kom først borti software fra RedChair da jeg anskaffet meg en Creative Nomad Jukebox, og den medfølgende programmvaren fra Creative var mildt sagt patetisk. Litt Googling (Ja, det er visst blitt et verb) så kom jeg over Notmad Explorer og testet demoversjonen av denne. Dagen etter brente jeg av $25 fra Mesterkortet mitt og det var en vel spandert runde pils. Programvaren rocker og oppdateringene kommer fortløpende selv om løsningen er stabil som Hower-dammen.

Så anskaffet jeg meg en iPod 40gb og opplevde samme problem med den medfølgende programvaren. Løsningen ble overnevnte (og linkede) Anapod Explorer som gir deg tilbake den kontrollen du egentlig synes du burde ha over musikk-spille-dingsen din.

Så gode erfaringer meddeles herved, last ned og dytt inn demoversjonen og surf rundt i iPoden din som om den skulle vært baklomma di...

P.S. Som en bonus får du Notweb Explorer på kjøpet, styr iPoden din via webleseren. (Priceless Sollution til $25)

oyvindbs

Lurte på hvordan den fikser datoer. Lurer på om en del låter jeg la inn med demoen viste seg å være lagt inn i 1977 nå jeg kobla den til iTunes

Øyvind