Jailbreak iPhone med 1.1.1 firmware

Denne guiden beskriver hvordan du jailbreaker en ny iPhone med firmware 1.1.1 ved hjelp av et trådløst nett og helt uten en datamaskin.

Jailbreak av iPhone uten datamaskin

  1. Etter at du har skrudd på telefonen drar du slideren for "emergency call"
  2. Så taster du følgende nummer *#307# og trykker call. Mens telefonen ringer visker du bort nummeret du tastet inn med visketasten som er til høyre for nummeret. Etter du har visket det ut taster du 0 og trykker call, så answer, hold og decline.
  3. Nå skal du kunne trykke på contacts, og legg inn en kontakt med et navn du velger selv og to URLs: http://jailbreakme.com og prefs://1f Etter at du har lagret kontakten går du inn på denne og velger prefs://1f. Dette skal ta deg til instillingene der du kan velge å koble til trådløst nett, så her må du koble til ditt nett.
  4. Deretter trykker du homeknappen og drar slideren for emergency call på nytt. Dersom tastene ikke fungerer nå, må du starte telefonen på nytt ved å skru den av og på. Når du er inne på tastene igjen etter dette følger du punkt 2 igjen, og når du kommer inn i kontaktene velger du linken jailbreakme.com
  5. Følg instruksjonene, og når det er ferdig har du jailbreaket telefonen!

Låse opp iPhone for bruk med alle SIM-kort

  1. Gå inn i installer, velg sources, edit og add og legg til http://iphone.blurgle.ca/repo, gå tilbake til oversikten over pakker (install) og velg AnySim. Gå inn i instillinger, velg general og auto-lock never. Nå kan du bytte simkort i telefonen og kjøre Anysim for å åpne den for ditt abonnement.
  2. Når du får beskjed om at sim er locket etter at du restarter telefonen når AnySim er ferdig så taster du unlock og taster din pinkode.
  3. For å gjøre telefonen norsk anbefales å legge til install.ifon.no som kilde i Installer og legge til pakkene som heter Norsk ordbok, Norsk overstettelse og Norsk telefonformat.
  4. Nå er det bare å koble telefonen til iTunes og begynne å synkronisere bilder, video og musikk!

applecore

Takk for denne. Selv om den ligger flere steder - på engelsk - så har det vel manglet en norsk 1.1.1-guide.

Skal teste den på mandag. Da kommer min iPhone med "privat bud" fra Fifth Avenue Apple Store, NY.

Jan Åge Hammershaug
hammershaug.com

iMac 2,16 Core 2 Duo, Mac Mini Intel, Apple-TV

popxpress

Hvordan er det med 1.1.2??? Kjøper kanskje en i UK snart...

KDN

iPhone elite team har en hack for 1.1.2 klar: http://code.google.com/p/iphone-elite/

http://kdnmedia.com/
http://yphone.no - Norsk iPhone guide med video tutorials.

Hysteria

Det kan vell også legges til at i enkelte tilfeller ikke fungerer med pin kode på simkortet. Derfor må enkelte deaktivere pin koden fra tidligere telefon.

BrumBrum74

Trenger en ha simkort i tlf. før en kommer til "Låse opp iPhone for bruk med alle SIM-kort" delen?

Jegern

Det må stå et sim-kort i for å kunne ringe "nødnummeret." Jeg lot AT&T-kortet stå i helt til den skulle sim-unlockes.

sneipen15

Heisann, har en tlf med 1.0.2 men jeg vil opptatere. Er det bare å trykke oppdater i itunes og følge denne guiden ? Og vil itunes ikke oppdatere tlfen min til den helt nye firewaren ?

KDN

Det kommer ann på om den er unlocket eller ikke. Er den unlocket må den gjennom en "verginizer" prosess først. Vi har en guide på dette med videoer klar iløpet av neste uke. Beklager til alle som har ventet på denne guiden, det har tatt en del lenger tid siden vi har arbeidet med en oppdatert forside.

http://yphone.no

Kronkelsnaicher

Edit: klarte det;)

simenhjort

KDN: den er vel for iPhoner som ikke er 1.1.2 out of the box..? hvis ikke hadde jeg ventet mer oppstyr rundt en guide for å unlocke 1.1.2 :P

csoren

Denne guiden ligger ute på norsk andre plasser. Den har faktisk ligget ute på www.iphoneguiden.no i flere dager før denne kom ut. Men for all del, bra iniativ. :)

anneh

Husk at det finnes kvinner over 45 år som også er interessert i en iPhone, men som vet svært lite om å bryte ut av fengsler til tross for 20 års fartstid i Mac OS'et....

Truls Audun Ørpen

Hei,
Jeg har installert "installer" og ønsker å åpne telefonen for annet SIM-kort. Oppskrifta heviser til programet AnySim som skal ligge som pakke i Installer. Denne ligger ikke inne. Hvordan kan jeg laste denne?

Truls

sneipen15

Jeg prøvde å oppgradere fra 1.0.1 til 1.1.1 men det funket dårlig. Jeg trykket oppdater og lastet ned. Da den skulle ta en restart står det på iphonen at det er feil sim og at jeg må sette inn et nytt og aktivert simkort. Jeg prøve å dra slideren og ringe. Men når jeg trykker call klikker telefonen og etter en stund kommer den tilbake til slide for emergency. Jeg har også prøvd å koble den til itunes, da får jeg en mld i itunes der det står : there is a problem with your iphone

noen som vet noe jeg ikke gjør ? fortell er ganske fortvilet nå

Snippit

Visst jeg nå kjøper en iPhone fra ebay som allerede er unlocked (1.1.1) er det da bare å hive inn mitt eget telenor abenoment å starte å ringe eller er det andre ting jeg må passe på?
mvh Jonas

vemund

Blurgle.ca ser ut å være nede i dag.
Brukte i.unlock.no, funka fint.

iPhone1.1.2

Fikk iPhonen min igår men til min forferdelse fikk jeg en med preinstallert 1.1.2 orginalt fra apple.

Noen som vet om denne kan åpnes, evt om det er en metode under utvikling?

ffredriksen

Hva er siste programvare for å låse opp iPhone for bruk i Norge. Fikk levert ny tlf. fra en Apple Store (US) i denne uken.
Regner med den er levert med firmware 1.1.4? Ønsker norsk tastatur, ordbok ++++

Espen13

Hva menes med Jailbreak iphone?

mr.macus

:)

kolsie

Kan noen hjelpe meg jegg lastet 2.2 så ble ipoden dø Emergency call kommer hele tiden og nødnummer HJELP??

omar1211

jeg greier ikke det det er vanskelig plizz hjelp meg

Engedal

Hei... Jeg prøvde å jailbreake min ipod touch 32 gb, men fikk det ikke helt til og tror jeg har ødelagt hele ipoden:S
Jeg kan ikkje gjøre noen ting me den... og ingen program på pcen finner den (har bare prøvd ziphone og itunes) Det eneste som kommer opp på ipoden er dette:

Singleuser boot -- fscknot done
Root device is mounted read-only

If you want to make modifications til files:
/sbin/fsck -fy
/sbin/mount -uw /

If you wish to boot the system:
exit

Jun 12 19:44:25 Launchd(12): can't exec/bin/sh single user: No such file or directory

Håper noen kan hjelpe meg! Jeg vil bare at den ska fungere igjen!