Griffin Technology med nye gadgets!

Griffin Technology har nå kommet med noen nye glimrende produkter. Et for Mac'en og et for iPod'en. Mac-produktet er spesielt rettet mot de som enda ikke har lydkort med støtte for surround-lyd. iPod-produktet er for de som ønsker å kunne, trådløst via Bluetooth, overføre musikken fra iPod'en til stereoanlegget. FireWave - Surround Sound for Mac
FireWave er en boks som kan kobles til Mac'en via firewire, og som vil gi deg surround-lyd i stede for bare vanlig stereo. Endelig kan alle Mac'er (forutsett at de har firewire) sende ut surround-lyd! FireWave henter all strømmen den trenger gjennom firewire-kabelen som er koblet til Mac'en, og den har en ekstra firewire-port, slik at man ikke mister firewire-porten man før kanskje brukte til noe annet.

FireWave

BlueTrip - Wireless Bluetooth Audio for iPod
Ved bruk av Bluetooth-teknologi, kan man med BlueTrip sende lyd fra iPod'en til stereoanlegget på opptill 10 meters avstand. Den tar strøm direkte fra iPod'en. Med andre ord, ingen ekstra batterier eller kabler trengs. BlueTrip består av en sender som kobles til iPod'en, og en mottaker som kobles til stereoanlegget. Den har i tillegg et meget lekkert design, og står virkelig i stil til iPod'en.

BlueTrip

FireWave kan forhåndsbestilles, for $99,99, og BlueTrip for $149,99. Dette er produkter vi helt sikkert senere også vil se i hyllene til alle Mac-forhandlere i Norge.

Tags: