Apple introduserer ny iPod nano

Apple introduserte i dag en ny iPod nano med videoavspilling, et nytt avansert grensesnitt med CoverFlow og et helt nytt design. iPod nano har nå fått en stor 2" skjerm som lar deg se dine favoritt filmer, TV-serier og musik videoer i samme oppløsning som tidligere iPoder.

Apple lanserer ny iPod nano

Med den nye iPod nano inkluderes også tre nye spill og ytterligere spill kan kjøpes fra iTunes Store - www.itunes.no. Spillene som inkluderes er iQuiz, Klondike og Vortex. Den nye iPod nano har også fått forbedret batterikapasitet og gir nå hele 24 timers avspilling av musikk og fem timers videoavspilling på en enkel oppladning.

iPod nano kommer nå i fem nye farger, sølv, svart, blå, grønn og en PRODUCT RED special edition som gir støtte til HIV/AIDS saken.

“Vi har tatt den mest populære musikkspilleren i verden og gitt den videoavsppilling. Nanoen blir bedre og bedre for hver oppgradering" sier sjefen til Apple Steve Jobs.

Pris og tilgjengelighet
iPod nano er tilgjengelig i dag i to varianter, 4GB for kun NOK 1190,- inkl. mva. og en 8GB modell for NOK 1590,- . Begge versjonene er tilgjengelig umiddelbart fra Apple Store og andre autoriserte Apple-forhandlere.

iPod nano

adder1972

Hei,

Jeg likte den gamle nanoen bedre. Den er liten og grei og pen å se på. Syntes den nye Fat Nano er for bred , rund og så liker jeg ikke at den er grå bak.

Men det er sikkert en fin spiller teknisk sett.

danbanan

Jeg likte egentlig at den var sølv på bakgrunnen, men det er jo ikke så lenge siden de oppgraderte ipodene!! Jeg kjøpte en for et par dager siden! Ble litt irritert når jeg så dette, Nå skal vel ALT nytt tilbehør selges bare til denne nå da..........

>_____>

alexo89

Greit at den nye nano er breere i tanke på film, men hvem kommer egentlig til å se på film på en så liten skjerm, hva er vitsen.

Og at den er sølv speil bak er knallbra syns jeg, er på en måte et speil. hehe.