"The beat goes on" - Apple Special Event

The Beat Goes On
Apple inviterer til Special Event

Apple har nå sent ut en invitasjon til en Apple Event som tidligere kun har vært et hett rykte i Mac-miljøet. Invitasjonen har overskriften The Beat Goes On og viser en rekke CD-covere i Coverflow "modus". Som ventet ser det ut til at dette skal handle om nye iPods og musikk.

Det har tidligere vært ryktet at Apple vil slippe helt nye iPod-modeller basert på OS X-teknologi og eventuelt med trykkfølsom skjerm slik som iPhone har i dag. En kort video av hva som antas å være de nye iPodenes grensesnitt, kan man se likhetstrekk til Apples populære iPhone.

Videre er det også forventet at Apple vil utvide sitt eksisterende tilbud med nedlasting av TV-serier og film til flere land i Europa. England fikk allerede i dag muligheten til å laste ned en del TV-episoder til den nette sum av £1.89 per episode. Om Norge er et av disse landene vites ikke, men mest sannsynlig er det de store europeiske landene som får disse mulighetene først.

Mange tror også at Beatles sin musikkkatalog nå endelig vil bli tilgjengelig på iTunes etter at Apple ga eventen sin navnet "The Beat Goes On". Denne setningen var nemlig den avsluttende setningen i Beatles siste pressemelding den 10. april 1970:


Spring is here and Leeds play Chelsea tomorrow and Ringo and John
and George and Paul are alive and well and full of hope.
The world is still spinning and so are we and so are you.
When the spinning stops — that'll be the time to worry, not before.
Until then, the Beatles are alive and well and the beat goes on, the beat goes on.

I Apples invitasjon var det bilder av følgende album fra iTunes Store:

  • Keane - Under the Iron Sea
  • The Flaming Lips - Yoshimi Battles The Pink Robots
  • Beastie Boys - The Mix-Up
  • MIKA - Life in Cartoon Motion
  • Jack Johnson - In Between Dreams
  • Sonic Youth - Rather Ripped

5. september kl. 10.00 (18.00 norsk tid) braker det løs i Mosone Center i San Fransisco. Vi vil holde dere oppdatert og diskusjonen rundt eventen har allerede startet i vårt forum.