Enorm etterspørsel av den nye iPod shuffle tømmer lagrene

iPod shuffle
Det har vært ekstemt stor etterspørsel etter Apples andregenerasjons iPod shuffle denne måneden, og salget overstiger trolig 5 millioner dette kvartalet, i følge AppleInsider.
Personer som kjenner til saken kan fortelle at Apples ledere er meget fornøyd med den store etterspørslen av deres 1 GB flash-minnebaserte digitale musikkspiller, som nylig passerte iPod nano i salgstall. Apples billigste digitale musikkspiller blir utsolgt hos forhandlere så raskt at Apple ikke klarer å dekke etterspørselen med nye leveringer.

Under et intervju sist uke, kategoriserte Apples visepresident for verdensmarkedet, Phil Schiller, responsen til den nye shuffelen som «enorm» og «fenomenal».

Les mer hos AppleInsider

Kilde: Appleinsider

helg

Jeg fikk meg en iPod shuffle forgje uke. Jeg matte gaa innom fem butikker for jeg fant noen som ikke var utsolgt. Jeg bor i england saa jeg hvet ikke hvordan det ligger ann i Norge.

Cehtna

Jeg har hørt at beltespenna på den nye shuffelen bøyer seg lett, når man har den festet i for eksempel bukselomma, og skal sette seg ned. Dette gjør at man ikke får ladet den. En kamerat hevder å ha lest en artikkel om det på norsk.