Apple lanserer ny iPod shuffle

Liten og lett - iPod shuffle er nå verdens minste MP3-spiller

iPod shuffle

I dag lanserte Apple den nye iPod shuffle, som nå er verdens minste digitale musikkspiller. Med nesten halve størrelsen av originalen er nye iPod shuffle kun en halv kubikktomme i volum, den veier under 15 gram, og den nye aluminiumsdesignen og en innebygd klips gjør det til den letteste iPoden noensinne. Den nye iPod shuffle har en gigabyte flashminne, nok til 240 sanger, og koster kun 699 kr inkl. mva.

– Det er vanskelig å tro på at den nye iPoden er en virkelig musikkspiller når du ser den for første gang, sa Apple-sjef Steve Jobs. – Men den er virkelig, og har plass til opptil 240 sanger i en utrolig kompakt og bærbar design som veier under 15 gram.

iPod shuffle har opptil 12 timers batteritid.

Pris og tilgjengelighet
Den nye iPod shuffle ventes å bli tilgjengelig verden rundt i oktober gjennom Apple Store, Apple Center og Autoriserte Apple-forhandlere for 699 kr inkl. mva. iPod shuffle inkluderer øretelefoner og en iPod shuffle dockingstasjon.

iPod shuffle krever en Mac med en USB 2.0-port og Mac OS® X versjon 10.3.9 eller senere og iTunes 7.0 eller senere; eller en Windows-PC med en USB 2.0-port og Windows 2000 (Service Pack 4), Windows XP Home eller Professional (Service Pack 2) og iTunes 7.0 eller senere. Internettilgang kreves, og en bredbåndsforbindelse anbefales.