YouTube til iPod

Videotjenesten YouTube har blitt en av de virkelig store på internett, med filmer som dekker de fleste preferanser. Humor i alle varianter, ekte og falske sniktitter på Appleprodukter, unge og gamle som har ting på hjertet, klipp fra store bragder i WOW og kjendiser som kanskje ikke viste de ble filmet. Alle finner noe de vil like der, og vi har vel alle også sett minst en film der som vi gjerne skulle ha vist kompisene. Tubesock fra stinkbot er et program som gir deg muligheten til enkelt å kunne ta opp en film fra YouTube, for så å overføre den til din iPod, Mac eller PSP.

Tubesock lagrer filmen rett fra nettet, og kan så konvertere den slik at den passer for Ipod eller PSP. Filmen kan også lagres på Mac'en din, og programmet legger den til i iTunes for deg hvis du ønsker det. Tubesock viser deg filmen bare ved å lime inn YouTube-url'en. Alternativk kan du benytte et bokmerke i nettleseren din, som lar deg gå direkte fra YouTube til Tubesock.

Har du en eldre iPod, eller er det egentlig lyden som er det mest spennende på filmen, kan du også lagre bare lydsporet. YouTube benytter allerede Mp3 for lyd, så denne overgangen er enkel. Ønsker du å hoppe over iPod'en totalt, kan som nevnt programmet lagre filmen i iTunes for deg. Den kan også lagres i filmfolderen på maskinen din, slik at den dukker opp i FrontRow.

Tubesock finner du på nettsiden til stinkbot, og det koster $15. Du kan laste ned og prøve programmet, med den begrensning at kun de første 30 sekundene av filmen blir konvertert.

Kilde: iPodHacks

Tags:

admin

Genialt!

Gloomy Angel

... eller man kan bruke PodTube. kanskje litt simplere, men helt gratis!

stian01

Finnes det et lignende program for windows?