Alle kontakter borte ved sync til iCloud!!!

Diskuter alt omkring Apples iPhone

Alle kontakter borte ved sync til iCloud!!!

Innleggav mazeking » ons 01.10.2014 21:00

Kona har en eldre iPhone 4. Tenkte at det var på tide å ta backup av telefonen hennes i går. Gikk så inn i instillinger på telefonen og satte på iCloud og sync av kontakter. I dag så vi til vår store forskrekkelse at kun de 64 første kontaktene i kontaktlista henne nå er på telefonen. Resten er slettet!

Logget oss på iCloud.com og så at det så det nøyaktig likt ut. Hvor tok de 600 andre kontaktene veien?

Det er en innstilling for å velge om man skal slette eller beholde de kontakter man har på telefonen når man syncer mot iCloud. Her valgte vi selvfølgelig å beholde kontaktene på iphone.

Dette er rimelig krise! Er det noen som har noen tips på å få tilbake kontaktene?
medlem i 184 måneder
 

Re: Alle kontakter borte ved sync til iCloud!!!

Innleggav gormnass » lør 04.10.2014 0:00

Bruker du Windows? Logg på https://www.icloud.com/ med din appleID for å sjekke hva som er synket til iCloud. Kan det være at det er kontaktene som er lagret på iPhone som ligger igjen på din iphone?
Sjekk på din iphone under "innstillinger", "Mail, kontakter, kalendere". Har du flere konti (feks. Google-konto) Kan det være kontaktene fra Google-kontoen din?
Om du er logget på med din appleId så sjekk om du har slått på kontakter under "iCloud"-konto , "Instillinger" - "Mail, kontakter, kalendere" Husk også å velge hva som er standardkonto (hvor nye kontakter skal lagres, om du har flere konti) Jeg ville valgt "iCloud" som standardkonto....

Gudd løkk.

Brukerens avatar
medlem i 198 måneder
 

Re: Alle kontakter borte ved sync til iCloud!!!

Innleggav bzzlink » lør 04.10.2014 8:45

Dette er en gjenganger på jobben hos meg. Folk aner ikke hvor de lagrer kontaktene sine hen. Har kona di en jobbmail konto på telefonen, og kan det være at hun lagrer kontaktene dit?

Dette er ikke lurt, exchange servere er gniene på kontaktene sine, slik at man må som regel ta de ut i excel ark og så trekke de inn igjen. Går ikke an å synce rett med 3dje part kontoer som icloud.

Løsning: følg oppskriften over her, og sørg for at icloud står som standard konto for lagring av kontaker
medlem i 193 måneder
 


Returner til iPhone



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Ingen registrerte brukere