iPad mini er i produksjon

iPad mini er i produksjon

Ifølge troverdige rykter hos Wall Street Journal har Apple nylig startet opp produksjonen av iPad mini hos sine leverandører i Asia.

Ryktene om iPad mini har avtatt noe etter lanseringen av Apples iPhone 5, men nå blusser de opp igjen med mer informasjon fra Wall Street Journal - Apples førstevalg når det gjelder beviste lekasjer til media.

Wall Street Journal hevder at Apple har startet opp produksjonen av det som blir en mindre utgave av iPad, populært kalt iPad mini. Det har lenge vært spekulert i om Apple vil lage en mindre iPad og ryktene har mer eller mindre konkludert rundt en iPad mini med 7.85" skjerm og mye av den samme innmaten som dagens iPad 2.

I tillegg til at Apple skal ha startet produksjonen hos de asiatiske underleverandørene, så skal Apple også ha startet produksjonen i Foxconn sin nye fabrikk i Brazil. Mange har antatt at hvis Apple lanserer en iPad med lav pris før jul vil dette garantert bli årets julegave. I så fall trenger Apple all den produksjonskapasiteten de kan skaffe.

Annonseringen av iPad mini har lenge blitt antatt å være i løpet av oktober og en lansering i begynnelsen av november. Den eneste konkrete datoen som er omtalt er 17 oktober og en lansering i begynnelsen av november.

Tags:

Criz

Jatakk :) Jeg skal ha en!

jebjella

Må se når den kommer. Mulig jeg kjøper meg en

Martin Jensen

Dette synes jeg blir litt tragisk. Da har virkelig Apple mistet egenskapen til å være kreativ og finne på noe helt nytt. Vist det viser seg at dette blir produsert, så har de gravd sin egen grav, men tanke på kopiering av Android tablets.

sifa

Pent å meldei at Apple kopierer Android tablets! Hahaha

kekepops

Det heter 'bevisste' og 'visste'. Beklager, men klarer ikke la være å kommentere det ettersom jeg har sett du har gjort feilen mange ganger :p

nosey

Martin Jensen: Man bør vel ha rett til å lage så mange ulike utgaver man vil av et produkt man selv har oppfunnet... Det kalles ikke kopiering når man lager en mindre utgave av noe man selv har laget, men som noen andre produsenter derimot har kopiert og laget i en mindre utgave!
Og det er vel ganske så vanskelig å "finne opp nettbrettet på nytt" allerede...!? Toskete og usaklig innlegg!

Aphelion

iPad mini? Finnes allerede, heter iPhone :)

SimonChen

iPad mini? Finnes allerede, heter iPhone :)
Du mener vell iPod Touch, hehe :p

m4rius

iPhone = badekar
iPad mini = jacuzzi
iPad = svømmebaseng

See the different?

Casper

Different = annerledes
Difference = forskjell

See the difference?

m4rius

Whatever :) Regner med at poenget kom frem uansett :)

Casper

Joda. Det var bare et resultat av litt overskuddsatferd fra min side. Forøvrig er jeg helt enig i din beskrivelse.

AmaBluray

Skjønner ikke helt hva iPad mini har med massasjebad eller hydroterapi å gjøre ?

m4rius

Hvis du tenker på at det var en måte å sammenligne størrelser på så klarer du kanskje forstå det om du legger godviljen til :)

ccocoo87

Your pilot types together with conventional buy oakley sunglasses sq eyeglass frames are utilized that will modify your cheap oakley sunglasses graphic results by way of using your mother board http://www.bestbuyoakleyglasses.com.

nosey

Noen som har kommet feil her?