Apple oppdaterer sine iOS-applikasjoner

Apple oppdaterer sine iOS-applikasjonerSammen med dagens lansering av iOS 6 har Apple også oppdatert omtrent alle sine populære iOS-applikasjoner. Apple oppdaterte i kveld iPhoto, GarageBand, iMovie, Pages, Keynote, Numbers, Remote, Find My Friends og Cards.

For det meste er det snakk om endringer for å støtte iPhone 5 og iOS 6, men Cards, applikasjonen som lar deg lage og sende virkelige postkort, var den av Apples applikasjoner som fikk størst oppdatering. Den er nemlig nå også tilgjengelig på iPad og støtter Photo Stream slik at du kan hente opp bildene du tok på din iPhone.

Hoxmark

Veldig fornøyd med Cards appen! :)

admin

Jeg og - har benyttet den mange ganger på iPhone. Kjempefine kort Apple trykker. Blir bra å få den i litt større format.

tc47

Cards ser bra ut!

budbringeren

Ser bra ut. Eneste er pages for iphone som ikke er tilpasset og i mitt tilfelle blir ubrukelig. Fin på ipad, men ikke for iphone.

sifa

Viste ikke om denne appen før nå! Den virker veldig bra. Har brukt Posten sin egen postkort-app noen ganger, men den er ikke like bra designet, selvfølgelig. Det koster bare 20,- med Posten kontra 30,- med Apple, men med Posten kan kortet bare sendes i Norge.. Takk!