Lag Passbook-innhold med Passsource

Lag Passbook-innhold med Passsource

En av de interessante nyhetene i iOS 6 er Passbook, en lommebok på iPhonen til kuponger, lojalitetskort, billetter osv. Denne tjenesten krever at utviklere lager Passbook-passes som legges i innholdet. Hvis du vil teste hvordan det fungerer før utviklere får tilpasset applikasjoner er tjenesten Passsource noe for deg.

Passbook er i mine øyne en av de mer spennende endringene i iOS 6, men den krever at utviklere kaster seg på og lager tjenester som støtter dette.

Eksempler på tjenester jeg kan forestille meg er flybilletter fra Norwegian og SAS. Disse sendes i dag per e-post og hvis flyselskapene hadde lagt med en Passbook-fil i e-posten ville billetten automatisk kunne importeres til Passbook. Når du kommer på Gardermoen eller flyplassen som er definert i billetten, vises billetten automatisk på din hjemskjerm takket være iPhonens GPS.

Passsource.com lar deg lage Passbook-innhold og har du iOS 6 installert holder det å gå til denne nettsiden og deretter kan du laste ned demoinnhold eller lage din egen kupong.

Tjenesten er gratis og du finner den på Passsource.com

Tags:

stigove

Dette bør være en god ide for kinoer og festivaler!

EvenHolthe

Noen som har vært i kontakt med firmaer som kunne tenkt seg å bruke dette? Jeg pratet med SAS og de skulle se på det, samme skulle Trumf :-)

KDN

Vi her ved Høgskolen i Østfold skal vise frem teknologien til kantine ansvarlige i morgen.

tc47

Dette kan bli bra ja :)