Hold styr på gaver med Gift Plan

Hold styr på gaver med Gift Plan«Julegaverushet» har du sannsynligvis merket på kroppen allerede. Med kun 9 dager igjen til juleaften er det på tide å enten kjøpe de siste julegavene (hvis du har vært flink) eller begynne å planlegge hva du skal kjøpe (hvis du ikke har vært like flink).

Det hele kan kanskje gjøres mye lettere med en ny iPhone-applikasjon med navn Gift Plan.

Gift Plan er en godt designet iPhone-applikasjon med et eneste mål for øye, hjelpe deg å holde styr over bursdager og hvilke gaver du skal gi samt hva du har gitt. Gift Plan lar deg importere personer fra din kontaktliste som du har lagt inn fødselsdato på og er du en Facebook-bruker kan du også hente inn alle eller noen av dine Facebook-venner rett inn i applikasjonen.

Gift Plan Gift Plan

På hver enkelt person kan du selv legge inn informasjon om hva personen liker, hvilke størrelse han/hun bruker, hva du har gitt før og når du ga det. Skulle du i løpet av året komme på noen gode ideer til hva du kan gi til en person, er det enkelt å legge inn dette også.

Gift Plan Gift Plan

Gift Plan kan også sende deg «Push notifications» en stund før en person har bursdag slik at du ikke glemmer dette, Programmet har et godt, men noe uvant design. Selskapet bak programmet, Glasshouse Apps har ikke helt fulgt Apples rettningslinjer for grensesnitt og programmet kan dermed føles litt uvant til å begynne med. Pent ser det uansett ut!

Video

Med mye nyttig og gjennomtenkt funksjonalitet og et godt design er denne applikasjonen lett verdt sine NOK 11,-. Programmet er å finne i App Store til NOK 11,-

iphonan

en veldig fin ide og kalenderen var mer oversiktlig en standarden :)