Skandiabanken med iPhone-applikasjon

SkandibankenFor kort tid siden lanserte Skandiabanken en ny og oppdatert mobilbank som en webapplikasjon, men hvis du foretrekker å bruke iPhone-applikasjoner så har Skandiabanken nå også et tilbud til deg.

Skandiabankens mobilbank i Safari har fungert svært godt, men den populære banken tar det nå et hakk videre med en egen iPhone-applikasjon. Applikasjonen er i bunn grunn ikke mye mer enn en frontend for deres mobilbank i Safari og man kan definitivt diskutere om dette er en fornuftig applikasjon å lansere.

Applikasjonen er utvilsomt mer tilpasset iPhone enn webapplikasjonen som fungerer på tvers av de ulike mobilplattformene.

SkandiabankenVi har jobbet for å gjøre mobilbanken lett tilgjengelig og å gjøre banktjenestene enklere å bruke for alle som er på farten.

sier informasjonssjef i Skandiabanken Johnny Anderson.

Applikasjonen gir deg enkel tilgang til mobilbanken hvor du kan betale regninger, overføre penger mellom egne konti, sjekke kontoutskrift, se og endre forfallsregister samt ha full oversikt over alle dine konti. Du får også snarveier til innloggingsalternativ og mest brukte tjenester.

Skandiabanken på iPhone Skandiabanken på iPhone

Programmet er gratis og tilgjengelig fra App Store.

Jan Fredrik

Så dritbra ut!

stians

Meget bra! Dette har jeg ventet på.. :)

deciBel

Testet app'en.

Ser bare ut som en kopi av safari. De har ikke jobbet veldig mye for å få den app'en i gang.

Skuffende opplegg. Jeg hadde forventet meg noe litt mer...

_________
-deciBel-

jag

Funker greit med bankid på mobil. Litt enkelt grensesnitt, men det blir vel bedre etter hvert.

/Jan

dng

Liker at bankene begynner å lansere apps! DNB Nor, få ut fingern!

s.b.h

Apps? Dette er bare en browser hvor http addressen er satt permanent til Skandiabankens mobilweb. Kan like godt bruke et bokmerke i Safari.