Bestill Apollo restplasser på iPhone

ApolloApollo er første norske reisearrangør til å lansere et program til iPhone hvor man gratis kan laste ned og bestille restplasser.

Dermed er det kanskje blitt enda enklere å bestille ferieturen, men hvem bestiller egentlig sånt på impuls over mobiltelefonen?

Enklere og raskere

Reisearrangøren er en av Norges største turoperatører, og blir nå det første selskapet som tilbyr sine kunder et iPhone-program hvor alle restplassene er samlet.

Det er rundt en kvart million iPhone-brukere i Norge. Vi synes det er hyggelig å kunne tilby en enklere måte å bestille reiser. Mange er reisesugne etter en lang og kald vinter, nå kan de lett følge med på reisetilbud til varmere strøk

sier Helen Begby, informasjonssjef i Apollo.

Apollo

Bestill reisen i kassakøen

Med hjelp av det nye programmet, som kan lastes ned gratis fra App Store, finner man lett gode tilbudsreiser hvor enn man befinner seg. Du kan også benytte Iphonens innebygde GPS for å finne nærmeste avreiseflyplass.

Det er også mulig å bestille reisene direkte på iPhonen slik at alle med Tårnfrid-tendenser kan ordne ferien samtidig med at barna hentes i barnehagen eller fra kassa køen på matbutikken.