TaxiNå! hjelper deg med taxi på iPhone

TaxiForestill deg at du venter på trikken, men Trafikanten på iPhone rapporterer om 30 minutters forsinkelse. Du er forsinket og den eneste utveien er å praie en taxi, men ingen taxier er i nærheten. Med iPhone-applikasjonen TaxiNå! er det enkelt. Trykk på TaxiNå!-ikonet på din iPhone 3G og applikasjonen vil bruke din nåværende plassering til å finne taxiselskapet eller holdeplassen som er nærmest deg.

TaxiNå! bruker den integrerte GPS-mottakeren i iPhone 3G til å finne din nåværende plassering. Deretter kalkuleres ut hvilke taxiselskap og/eller holdeplass som er nærmest deg ved hjelp av et hurtig søk i området hvor du befinner deg.

Taxi app

TaxiNå! har en topp-3 liste som viser en liste over de 3 nærmeste taxiselskapene/holdeplassene. Resultatene er rangert etter hvor nær de er deg, hvor den nr.1 på listen er nærmest. TaxiNå! strekker seg fra Nordkapp til Lindesnes.

Programmet koster NOK 29,- og er allerede tilgjengelig i App Store. TaxiNå! er utviklet av det norske selskapet Apphuset som spesialiserer seg på utvikling av iPhone-programvare.

Video

tommyboy

Helt strålende!
Har testet denne applikasjonen på flere steder nå - og det funker som en kule hver gang.

Det geniale er at når applikasjonen finner og ringer opp nærmeste taxi-holdeplass, så havner man automatisk i nærmeste taxi. Rett og slett genialt.

Ser ellers at man i beskrivelsen spesifiserer for 3G-iPhone, men jeg har installert på 1. generasjon (2.2.1), og den fungerer helt fint der også.

vintris

Genial app! Superenkel i bruk, og endelig slipper jeg å betale 20 spenn til Opplysningen hver gang jeg skal ha telefonnummer til taxi når jeg er på reise.

Biggidoo

Testet i Oslo. Holdeplasser tikker inn. Visste ikke det var så mange holdeplasser med direktenummer. Uansett, når kommer Oslo taxi med SMS-tjeneste forresten? hmm...vet de har det i Bergen og Trondheim. Hvis det kommer så bør det inkluderes i denne.

// biggidoo